Jelle van Es
Jelle van Es Films & Series 7 mrt 2022
Leestijd: 3 minuten

Apple TV+ in maart: dit kun je zoal verwachten

Apple TV+ staat bekend als een videoservice met heel wat kwaliteit, maar niet heel erg veel aanbod. Maar ja, aan de andere kant heb je ook niet echt de tijd om honderd series per maand te bekijken.

Toch is het mooi om te zien dat er in maart heel wat mooie nieuwe content gepland staat. Op die manier is er dus weer genoeg om naar uit te kijken. Dit kun je zoal verwachten op Apple TV+.

Apple TV+ in maart: dit kun je verwachten

Dear…

Dear… is vooral iets dat interessant lijkt voor de Amerikaanse kijker. Het is een reeks waarin ‘gewone’ burgers brieven schrijven aan bekende mensen, waarin ze vertellen wat voor impact zij op hun leven hebben gehad. In de nieuwe reeks zien we de de in januari overleden André Leon Talley. Maar ook zien we namen voorbij komen als Viola Davis, Malala Yousafzai, Jane Fonda, Ava DuVernay, Billy Porter, Sandra Oh, Kareem Abdul-Jabbar en Laird Hamilton. Op 4 maart is het beschikbaar op Apple TV+.

Central Park

Op dezelfde dag kun je op Apple TV+ gaan kijken naar het vervolg van het tweede seizoen van Central Park. In de animatiereeks volgen we de avonturen van de familie Tillerman. Het is een animatiereeks, die qua stijl doet denken aan Bob’s Burgers. Niet heel gek, want het is van dezelfde makers. Er staan nog acht afleveringen gepland, die vanaf 4 maart elke week worden uitgezonden.

The Last Days of Ptolemy Grey

Een andere serie die je kun verwachten op Apple TV+ is The Last Days of Ptolemy Grey. Het is een serie die gaat over een man van 91 jaar. Hij wordt gespeeld door niemand minder dan Samuel L. Jackson. Omdat hij last van dementie besluit hij een speciaal medicijn te nemen om dit tegen te gaan. Op die manier krijgt hij veel meer energie en kan hij weer helder denken. Maar er zit ook een keerzijde aan het medicijn: hij wordt niet ouder dan 92. De eerste afleveringen voor de reeks staan gepland voor 11 maart.

The Snoopy Show krijgt een tweede seizoen

Het eerste seizoen van The Snoopy Show wordt gezien als een groot succes en werd goed ontvangen. Op 11 maart begint het tweede seizoen van de reeks. Deze keer zien we hoe Snoopy weer nieuwe avonturen beleeft. Zo wordt het schattige hondje een piraat, een koning, een held en een astronaut. Gewoon een lekkere serie om op Apple TV+ te bekijken. Vanaf 11 maart kan dat.

WeCrashed op Apple TV+

WeCrashed is een serie gebaseerd op het bedrijf WeWorked. Dat was een start up die het mogelijk maakte om ruimtes te delen en zo samen te werken. Het is zo’n typisch bedrijf dat snel heel erg groot werd en daarna volledig in elkaar stortte. Ooit was het 47 miljard dollar waard en dat daalde naar 10 miljard dollar nadat aandeelhouders vragen stelden over de manier waarop het bedrijf werd geleid. In de serie zien we hoe Jared Leto de rol van de oprichter op zicht neemt. Hij wordt bijgestaan door Anne Hathaway, die de rol van zijn vrouw speelt. De eerset drie afleveringen beginnen op 18 maart. Daarna krijg je elke vrijdag een nieuwe aflevering van het eerste seizoen dat acht afleveringen telt.

Pachinko

Pachinko is misschien wel de meest interessante serie die we deze maand op Apple TV+ mogen verwachten. Gebaseerd op het gelijknamige boek komt Apple TV+ met deze bijzondere internationale serie waarnaast Engels ook Koreaans en Engels wordt gesproken. Deze serie gaat over een verboden liefde in een Koreaanse familie die in New York woont. Er doen een aantal grote Koreaanse namen mee. Op 25 maart komt de serie uit.

Apple TV+ heeft op die manier heel wat te bieden deze maand. Wil je meer lezen over films en series? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Disney+ wordt mogelijk goedkoper, maar…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!