Volgende Apple Watch lijkt dé ultieme droom voor Barbie-fans

Smartwatches Jeroen Kraak 3 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Barbie is misschien wel dé zomerfilm van 2023. Veel mensen weten dan ook de weg te vinden naar de bioscoop. Wellicht binnenkort ook naar de Apple Store, want de volgende Apple Watch valt zeker in de smaak bij Barbie-fans.

Het is nog een maand wachten op de Apple Watch Series 9. De nieuwe smartwatch van Apple belooft een flinke update aan de binnenkant te krijgen. Ook de buitenkant wordt onder handen genomen, en dat is goed nieuws voor Barbie-fans, als we de doorgaans betrouwbare Apple-leaker ShrimpApplePro mogen geloven.

@wantnl

Nederland gaat lekker op deze 3 serie 😍 #netflix #netflixseries #netflixseries2023 #seriesnetflix #content #tips #streaming #streamingtips

♬ origineel geluid – WANT – WANT

De ideale Apple Watch voor echte Barbie-fans

Qua uiterlijk lijkt de Apple Watch Series 9 precies op de Series 8. Dat betekent dus hetzelfde ontwerp en knoppen. Wel zit het nieuwe horloge in een ander doosje, dat kleiner is dan zijn voorganger. Het grote verschil zit ‘m vooral in de kleur, en dat doet Barbie-fans deugd.

De nieuwe Series 9 krijgt de volgende kleuren. De aluminium versies hebben de vertrouwde kleuren middernacht, sterrenlicht, zilver en PRODUCT(RED). Daar komt nu ook roze bij. Bij de roestvrijstalen versie blijven de gebruikelijke kleuren intact: goud, zilver en grafiet.

Overigens is die roze versie van de Apple Watch niet een speciale uitgave voor de Barbie-film. Toch kunnen fans van de film een roze editie vast wel waarderen.

Hoe zit het met de Ultra?

Naast de Apple Watch Series 9 komt er dit najaar ook een nieuwe versie van de Ultra. Het horloge heeft een aantal 3D-geprinte onderdelen, waardoor deze lichter wordt.

De Apple Watch Ultra krijgt er ook een nieuwe kleuroptie bij. Naast de lichte versie lijkt er ook een donkergrijze/titanium zwarte optie bij te komen. Helaas voor de Barbie-fans onder ons komt deze niet in het roze uit.

Onder de motorkap lijkt er bij zowel de Apple Watch Series 9 als Ultra wel wat nieuws te vinden. Zo krijgen de horloges een betere chip, waardoor ze nog sneller zullen zijn. Ook wordt er hard gewerkt aan watchOS 10.

Christopher Nolan verklaart opmerkelijke keuzes in Oppenheimer

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen