In 2024 zijn dit de beste Noise-Cancelling oordopjes om te kopen

Audio Sam Dille 24 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Noise cancelling oordopjes zijn ideaal als je even op muziek wilt focussen. Dit zijn de beste opties die je in 2024 kunt scoren.

Tijdens het luisteren van muziek in de trein of tijdens het sporten, wil je natuurlijk niet gestoord worden door het verkeer of andere mensen. Noise cancelling oordopjes zijn hiervoor de ideale oplossing, omdat ze lekker compact zijn én vervelende ruis voor je wegfilteren.

Tegenwoordig heb je dat soort oordoppen in alle soorten en maten. En dat maakt het lastig om een goede keuze te maken. Daarom doen wij wat heerlijke suggesties voor je.

Op zoek naar noise cancelling oordopjes? Deze 5 zijn je beste opties

Noise cancelling oordopjes zijn onmisbaar voor elke muziekliefhebber. Daarom helpen wij je bij het kiezen van je ideale setje. Hier komen ze.

1 Sony WF-1000XM5: Genieten van Spatial Audio

De WF-1000XM5 is het beste setje draadloze oordopjes van Sony, en een enorme upgrade van zijn voorganger, de WF-1000MX4. De noise cancelling oordopjes hebben Spatial Audio, wat betekent dat het geluid om je heen lijkt te bewegen voor een meer meeslepende ervaring.

De oordopjes hebben ook grotere drivers van 8,4 mm, waardoor het geluid helderder klinkt, en ze zijn compacter dan hun voorgangers. Met ruisonderdrukking aan, gaan de oordopjes acht uur mee, en de oplaadcase geeft je nog eens zestien uur extra.

Sony WF-1000XM5
De WF-1000XM5 (Afbeelding: Sony)

2 Samsung Galaxy Buds 2: ideaal voor tijdens het sporten

De Galaxy Buds 2 Pro zijn de topklasse oordopjes van Samsung. De noise cancelling oordopjes zijn extra handig voor workouts omdat ze waterbestendig zijn. Met de transparantiemodus kun je ook horen wat er om je heen gebeurt, als je dat wil. En wat betreft de batterijduur, kun je met noise cancelling ingeschakeld vijf uur lang genieten van muziek.

Samsung Galaxy Buds 2 Amazon
Samsung Galaxy Buds 2 (Afbeelding: Samsung)

3 Anker Soundcore Space A40: Een batterij waar je ‘u’ tegen zegt

De Anker Soundcore Space A40 is een goed paar noise cancelling oordopjes met een superbatterij. Je kunt tot wel tien uur lang naar muziek luisteren zonder te hoeven opladen, en met de oplaadcase kun je nog eens 40 uur luisteren. Ze klinken ook heel prima. Met de Soundcore-app kun je zelfs kiezen uit 22 verschillende geluidsinstellingen.

Anker Soundcore Space A40 Noise Cancelling oordopjes
De Soundcore Space A40 (Afbeelding: Anker)

4 Bose QuietComfort Ultra: noise cancelling oordopjes die naar je oor luisteren

Met de Bose QuietComfort Ultra Earbuds kun je niet alleen rekenen op het blokkeren van geluiden, maar ze bieden ook een geweldige geluidskwaliteit. De noise cancelling oordopjes hebben een slimme functie genaamd ‘CustomTune’. Die luistert naar hoe je oor werkt en past het geluid daarop aan. Dit zorgt voor een nog betere luisterervaring.

Bose QuietComfort Ultra: grote concurrent voor de AirPods
De QuietComfort Ultra (Afbeelding: Bose)

5 Apple AirPods Pro 2: de ideale keuze voor Apple-liefhebbers

De Apple AirPods Pro 2 zijn de logische keuze als je een iPhone hebt. Ze hebben actieve ruisonderdrukking, wat betekent dat je de buitenwereld even kunt buitensluiten en je kunt focussen op je muziek. De noise cancelling oordopjes verbinden automatisch met je iPhone en je kunt gemakkelijk wisselen tussen apparaten.

AirPods Pro
Apple Music klinkt nog beter. (Afbeelding: Apple)

AirPods te duur? Dit zijn de beste goedkope oordopjes van 2023

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen