Beyond Good and Evil krijgt een Netflix-film

Beyond Good and Evil is een game die oorspronkelijk in 2003 verscheen. Het was een game die niet bizar veel verkocht, maar wel geldt als een klassieker.

Er wordt al een tijdje gewerkt aan een vervolg in de vorm van Beyond Good and Evil 2. Maar die game lijkt redelijk in een soort ontwikkelingshel te zitten en is het maar de vraag wanneer we er iets van te zien krijgen. Ondanks dat, komt Netflix nu met het nieuws dat er gewerkt wordt aan de film op basis van de reeks.

Er komt een Beyond Good and Evil Netflix-film

Zoals wel vaker met de aankondiging van zo’n project, weten we eigenlijk niet heel erg veel over wat ze willen gaan doen met de Beyond Good and Evil-film. We hebben dus geen idee of het gaat over de game die nu in ontwikkeling os of dat het project gaat over de originele game. De kans is groot dat het gaat over de nieuwe game, aangezien in de tweet waarin het project wordt onthuld er artwork staat van de nieuwe game.

Wel weten wie er voor een groot gedeelte verantwoordelijk is voor het project. Het gaat om Rob Letterman. Hij mag straks er voor zorgen dat deze Beyond Good and Evil-film een beetje de moeite waard is. Hij was eerder verantwoordelijk voor Detective Pikachu. Daarnaast zijn er twee producers gekoppeld aan het project. Het gaat om Jason Altman en Margaret Boykin die het project voor Ubisoft Film and Television gaan oppakken.

Wanneer komt het?

De grote laatste vraag die we hebben rondom dit Beyond Good and Evil-project is wanneer het komt. De laatste keer dat we iets over de game hoorden is alweer ruim een jaar geleden. En tijdens de laatste Ubisoft Forward schitterde de game andermaal door afwezigheid. Wel weten we dat de film zich op dit moment in een vroege fase van ontwikkeling bevindt. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Beyond Good and Evil krijgt een Netflix-film
Sluiten