Deze achtergronden voor je iPhone zijn bijzonder goed verborgen door Apple

Smartphones Sam Dille 15 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Een leuke achtergrond voor je iPhone zoeken is een hele klus. Of je nu kiest voor een plaatje van je geliefde, of van je favoriete Netflix-serie. Een nieuwe update van Apple maakt dit karweitje een stuk makkelijker.

Apple heeft voor haar nieuwe iOS 17 update, ook gedacht aan leuke achtergronden. Dankzij een nieuwe functie kun je jouw iPhone in een heel mooi jasje steken. De optie zit goed verstopt, maar wij halen hem voor je tevoorschijn.

Deze prachtige achtergronden zitten verborgen in jouw iPhone

Apple heeft gloednieuwe caleidoscoop-walpapers toegevoegd aan iOS 17. De bewegende achtergronden veranderen in de loop van de dag. Op basis van hoe je jouw iPhone gebruikt. Apple legde het in haar ondersteuningsdocument als volgt uit:

“Deze achtergrond maakt gebruik van een algoritme om elementen te laten bewegen op basis van hoe een gebruiker swipet. Het resultaat is een prachtig caleidoscooppatroon, dat de hele dag door beweegt.”

Zo stel je de wallpaper in

Als je jouw iPhone-achtergrond wilt aanpassen, kun je dat op twee manieren doen. Je kunt je vinger ingedrukt op het vergrendelscherm houden of naar de instellingen gaan en de categorie ‘Achtergrond’ zoeken.

Eenmaal daar, scrol je naar beneden tot je ‘Caleidoscoop’ tegenkomt. Hier vind je zes verschillende caleidoscoop- en acht bloempatronen. Ze hebben donkere en lichte standen. Dat betekent dat je de achtergronden in zowel de lichte als donkere modus kunt gebruiken. Zodra je een model hebt geselecteerd, kun je deze instellen als achtergrond voor het vergrendel- en startscherm.

Nieuwe functies van iOS 17

De oogverblindende wallpapers zijn niet de enige nieuwe functies van iOS 17. Een van de nieuwe updates is een groot voordeel voor gebruikers van de iPhone 15.

Dankzij iOS 17 is de nieuwe smartphone een stuk alerter. Als je per ongeluk op actieknop drukt, wordt het toestel niet langer geactiveerd. Alleen nog als je hem voor langer tijd ingedrukt houdt.

Het is een functie, die waarschijnlijk veel broekzakgesprekken voorkomt. Ben je benieuwd naar wat we van de nieuwe iPhone 15 vinden? Je leest hier onze eerste indruk.

iPhone 15: dit is onze eerste indruk van de smartphone van Apple

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen