Speel Bioshock The Collection gratis dankzij deze korte actie!

Games Jelle van Es 27 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Het is echt heel erg verstandig om een gratis account te nemen op de Epic Game Store. Naast het feit dat je bepaalde games exclusief op de store kan scoren, krijg je regelmatig ook games die je helemaal gratis kan scoren. Dat is nu het geval met Bioshock The Collection.

Vorige week was Borderlands 3 helemaal gratis en nu krijg je met Bioshock The Collection een tweede game van 2K Games die je voor nop op de kop tikt en vervolgens voor altijd gratis kan spelen. Het enige dat je moet doen, is er snel bij zijn.

Bioshock The Collection gratis ende voor niets

Bioshock The Collection is een collectie die bestaat uit het originele BioShock, het tweede deel die geldt als de mindere van de collectie en BioShock Infinite. Met name de eerste en de derde game in de collectie zijn echt de moeite waard. Bovendien zijn deze versies van de games een paar jaar geleden als remaster opnieuw uitgebracht. Op die manier voelen ze iets minder ouderwets aan en zijn ze vandaag de dag echt goed te spelen.

Infinite (Afbeelding: 2K Games)

De games in Bioshock The Collection hebben een mooie mix tussen verhaal, actie en RPG-elementen. In de game wordt een groot deel van het verhaal verteld via audio-messages die je vindt, maar is er in Infinite ook meer ruimte voor het verhaal dat door het hoofdpersonage naar buiten wordt gebracht. Verder is het mogelijk om los te gaan met diverse wapens. Aan het begin is het simpel wapentuig, maar gaandeweg vind je betere wapens. Met de voorwerpen die je tijdens je avontuur vindt, is het ook mogelijk om die te verbeteren. Tot slot heb je nog een soort van magische krachten om te gebruiken. Daarmee kun je vijanden op een slimme manier verslaan. Door goed op te letten hoe omgevingen in elkaar steken, kun je extra effectief zijn. Als een vijand in een plas met water staat en je daar elektriciteit op vuurt, dan schakel je hem in één keer uit.

Snel profiteren

Het enige dat je moet doen om Bioshock The Collection te scoren, is naar de website te gaan en daar de game te claimen. Doe dat voor 2 juni, want daarna komt er een nieuwe titel die je op die manier kunt scoren. Wil je weten wat wij destijds van de game vonden? Lees dan hier onze review.

[REVIEW] BioShock: The Collection op de Nintendo Switch

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen