Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Gadgets 22 nov 2018

Black Friday: dit zijn de beste Apple Premium Reseller deals

Altijd al een MacBook, iPhone of iPad willen kopen, maar de stap nooit kunnen nemen? Dat snappen we helemaal, want goedkoop is anders. Echter zijn nu veel producten, door Apple Premium Resellers, voorzien van flinke Black Friday kortingen. En dat betekent dat je daar als consument, optimaal gebruik van kan maken.

Wij snappen dat al het korting geweld van de afgelopen dagen een beetje te veel kan zijn. Bol.com komt met flink kortingen, MediaMarkt smijt dagelijks met nieuwe aanbiedingen en ook Aldi & Lidl kunnen er wat van. Het is lastig om te zien wie nou precies wat in de aanbieding heeft staan en daarom helpen wij een handje met het zoeken van de beste deals.

Altijd al Apple producten willen scoren, maar kost het je simpelweg te veel? Misschien kunnen deze deals je voorzien van een prachtig product. We hebben de beste deals van verschillende winkels voor je op een rij gezet.

#1 Black Friday Deals | Amac

Amac is misschien wel de bekendste Apple reseller uit ons land. De winkel gooit vanaf morgen, Black Friday, tot en met maandag met kortingen. Hoewel alle deals morgen pas in te zien zijn, heeft de winkel wel al wat aanbiedingen naar buiten gebracht. En dat we los kunnen met de portemonnee is een understatement.

Zo koop je een iPad en een Mac beide met vijf procent korting, gaat er 10 euro van de Apple TV gaming controller af en zien we AirPlay speakers van Bowers en Wilkins met 200 euro goedkoper worden. Ook de 1,8 meter lange USB-C kabel van Belkin is in de aanbieding en de Eve Energy HomeKit-stopcontact is afgeprijsd.

Apple iPad Pro 2018

Voor meer info check je de website van Amac.

#2 Black Friday Deals | Xando

Het oosten van het land gaat ook volop gezien worden met Black Friday kortingen voor Apple. Premium reseller Xando pakt namelijk ook lekker uit. Alleen gelden deze deals, in tegenstelling tot Amac, alleen maar op 23 november zelf.  Zo komt Xando met vijf procent korting bij aanschaf van:

Maar ook op het gebied van accessoires heeft de winkel je nog wat te bieden. Een Decoded leren bandje voor je Apple Watch kan je voor een paar euro minder binnenharken en de Libratone Q Adapt On-Ear Headphones zijn ook voorzien van kleine korting.

Apple iPhone Xr review design

Meer zien van Xando? Check dan hun website!

#3 Black Friday Deals | ivizi

Maastricht, Venlo en Heerlen hebben het genoegen om gebruik te kunnen maken van ivizi: de kleinste Apple reseller van het land. Dat de grootte van de winkel, niets zegt over de grootte van de kortingen laten ze overigens wel zien. De details van de Apple kortingen zijn nog niet bekend, maar er wordt wel heel veel beloofd. Iets wat we al zien met kortingen voor Philips Hue lampen. Deze deals zijn dusdanig scherp, dat we ons opmaken voor een flinke lading korting.

Zo kost het Philips Hue LEd GU10 Starter Pack V2 normaal gesproken 159 euro en haal je hem nu voor 99,99 euro op in de winkel. Ook de LED Bloom kost je 15 euro minder en de White and Color Ambiance kit kost je maar liefst 149,99 euro minder.

Philips Hue Outdoor

Voor meer informatie, check je de website van ivizi.

Reageer op artikel:
Black Friday: dit zijn de beste Apple Premium Reseller deals
Sluiten