Google Chromecast is dé gadget voor je tv (en nu pittig betaalbaar)

Deals Jeroen Kraak 8 jul 2024
Leestijd: 2 minuten

Een Chromecast is de gadget om je smart-tv nog slimmer te maken dan die al is. Je scoort 'm nu voordeliger bij Bol.

Met een smart-tv download je makkelijk apps zoals Netflix en HBO Max. Toch zijn de besturingssystemen op je televisie soms wat omslachtig en kun je niet elke app vinden. Een Google Chromecast is dan meer dan een prima alternatief voor je streaming.

Een Google Chromecast is normaal gesproken niet heel duur, maar nu haalt Bol.com 33 procent van de prijs af. Als je er dus nog geen hebt, is dit het moment om er een te halen en zo geniet je nog meer van streamen.

Google Chromecast als aanvulling op je smart-tv

Er zijn verschillende modellen van de Google Chromecast op de markt. Als je een goede smart-tv hebt, wil je het nieuwste model. Deze brengt 4K beeldkwaliteit met zich mee.

De installatie van de Google Chromecast is heel simpel. Het enige wat je hoeft te doen, is ‘m in de HDMI-poort van je televisie steken en de stekker in het stopcontact stoppen. Vervolgens moet je inloggen op je wifi-netwerk en je Google-account en je kunt aan de slag.

Met deze voordelige Chromecast wordt je smart-tv nog slimmer
(Afbeelding: Google)

En dat is precies het fijne aan de Google Chromecast als je ‘m aansluit op je smart-tv. Doordat deze gekoppeld is aan je Google-account, weet hij wat je leuk vindt en geeft hij je advies op maat over welke series je leuk vindt, ongeacht de streamingdienst. Ook met YouTube is het ideaal. Als je die app opent, krijg je meteen de video’s te zien die bij je passen. Daarnaast verbind je ook in een handomdraai je smartphone.

Je kunt de Chromecast aansturen met je Android-toestel of iPhone, maar bij dit apparaat zit ook een afstandsbediening die je makkelijk laat navigeren door de verschillende menu’s.

Zoveel minder betaal je nu bij Bol

Het is ook een ideaal apparaat als je bijvoorbeeld maar één decoder van je kabelmaatschappij hebt. Zet gewoon de app van Ziggo, KPN, Delta of Odido erop en je kunt ook gewoon op die televisie je ouderwetse kabeltelevisie kijken, zelfs als het geen smart-tv is.

Zoals gezegd haalt Bol.com nu 33 procent van de prijs af. Dat betekent dat de Google Chromecast nu 49,99 euro kost in plaats van 69,99 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen