Gratis Netflix-alternatief is de hemel voor hilarische Bollywood-films

Films & Series Lucas van de Wetering 2 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Op dit gratis online Netflix-alternatief kan je hilarisch slechte Bollywood-films kijken. Maar er zitten ook best een paar goede films tussen.

Iedereen is waarschijnlijk wel bekend met de populaire en uitgebreide wereld van Hollywood. De meeste grote films en series worden hier gemaakt. Hollywood is in de Verenigde Staten, maar India heeft hier zijn eigenlijk alternatief voor: Bollywood. Zo heeft Bollywood bijvoorbeeld geen Harry Potter maar Aaabra Ka Daabra.

Bollywood is niet alleen de grootste filmindustrie van India, maar van de hele wereld. Deze filmindustrie brengt de meeste films per jaar uit. Toch heb je waarschijnlijk veel van deze films nog nooit gezien. Daarom hebben we het perfecte gratis online Netflix-alternatief waar je Bollywood films kan kijken.

Het Netflix-alternatief ShemarooMe

Op Netflix kan je natuurlijk al heel veel verschillende genres van films en series bekijken. Je hebt horror, actie, romantiek, komedie en ga zo maar door. Je kan zelfs een paar Bollywood-films vinden. Maar toch is hier een klein ‘probleempje’ mee. Deze Bollywood films zijn oprecht allemaal van goede kwaliteit.

Op ShemarooMe heb je ook goede Bollywood-films staan. Neem bijvoorbeeld de nieuwe film Vash, deze heeft een 8,2 op IMDb. Maar de echt leuke Bollywood-films om te kijken zijn de films die zo slecht zijn, dan ze leuk zijn. En je hebt genoeg van dat soort films op ShemarooMe staan die Netflix zeker weten niet heeft.

Slechte Bollywood-film op de site

Een van de slechtste, maar leukste Bollywood-films op ShemarooMe is gebaseerd op een bekende Hollywood-film. De film waar we het over hebben is Fight Club: Members Only uit 2006, dit is overduidelijk een spin-off van de 1999 film met Brad Pitt.

Fight Club: Members Only is een Engelstalige film met Indiase acteurs. In de film gaan vier vrienden naar een vechtclub om makkelijk geld te verdienen. Maar na een tijdje worden ze op een of andere manier verdacht van de moord op de broer van een maffiabaas.

De Bollywood-film op het Netflix-alternatief heeft extreem sullige en over de top vechtscènes, gecombineerd met slecht acteerwerk. Maar dat is precies de reden waarom de film zo leuk is om te kijken. Fight Club: Members Only scoort een dramatische 3,2 op IMDB, maar gebaseerd op kijkplezier verdient de film hoger. Niet gebaseerd op kwaliteit.

Natuurlijk staan er nog veel meer slechte Bollywood-films op het Netflix-alternatief. Zoals Himmatwala, een film uit 1998 met een 4,4 op IMDB. Als je even zin hebt in een goed potje lachen dan is ShemarooMe zeker een aanrader als Netflix-alternatief. Pluspunten omdat het gratis is.

Gratis Netflix-alternatief NPO Start op je smart-tv: zo koppel je ‘m

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen