Ideaal voor het EK 2024: Bol gooit de prijs van deze barbecue omlaag

Deals Jeroen Kraak 12 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Boretti is een van de topmerken als het om barbecues gaat. Bol geeft flinke korting op een van de modellen van het Italiaanse merk.

Het Italiaanse Boretti is een topmerk als het gaat om keukenapparatuur. Het merk maakt fornuizen, wijnkoelers, ovens en afzuigkappen. Maar ook de barbecue-afdeling van het bedrijf is geliefd. Veel barbecue-liefhebbers hebben dan ook een grill van het merk.

Bij Bol scoor je een barbecue van Boretti nu extra voordelig, en dat is ideaal met uitzicht op het EK. Eerst een heerlijke hamburger eten om vervolgens lekker naar de wedstrijd te gaan kijken.

De barbecue van Boretti die nu goedkoper is bij Bol

Om precies te zijn heeft Bol de Boretti Carbone in de aanbieding. Dit is een houtskoolbarbecue met een klassieke uitstraling. Maar laat je niet in de maling nemen door die look, want het is een barbecue van topkwaliteit.

Bij deze barbecue van Boretti heb je een grilloppervlak van 57×42 centimeter. Met het verstelbare kolenrek manage je heel simpel de temperatuur, waardoor je het vlees optimaal gaart.

Bol stunt vanwege het EK met prijs van deze Boretti barbecue
(Afbeelding: Bol)

Is je gerecht al klaar, maar ben je zelf nog niet klaar om te eten? Dan heeft deze barbecue ook een heel makkelijk warmhoudrek. Zo ben je niet te afhankelijk van een strakke planning. Met de uitneembare aslade maak je dit exemplaar dat je scoor bij Bol na gebruik ook weer heel makkelijk schoon.

Zo veel betaal je nu voor dit exemplaar

Op deze barbecue die je bij Bol scoort, zit ook een inklapbare zijtafel. Zo heb je nog meer ruimte om je gerechten te bereiden of klaar te zetten. De roestvrijstalen flessenopener op het apparaat zorgt ervoor dat je ondertussen ook lekker kunt genieten van een biertje. Het fijne is dat deze barbecue ook nog wieltjes heeft, dus je kunt hem heel makkelijk verplaatsen.

Dan blijft alleen de prijs nog over, want hoeveel kost deze barbecue van Boretti? Normaal gesproken betaal je bij Bol 340 euro, maar vanwege het EK 2024 is hij goedkoper. Zo betaal je nu 269 euro bij het online warenhuis.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen