Korting op Bowers & Wilkins koptelefoon klinkt als muziek in de oren

Deals Jeroen Kraak 14 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Bowers & Wilkins is een van de topmerken als het gaat om audio en heeft daarom ook een behoorlijk prijskaartje. Gelukkig is een koptelefoon nu extra voordelig bij Coolblue.

Bowers & Wilkins hoort echt bij de premiummerken als het om audio gaat. Voor sommige speakers van het bedrijf ben je dan ook duizenden euro’s kwijt. Ook koptelefoons van het bedrijf behoren zeker niet tot de goedkoopste op de markt.

Gelukkig is het nu je kans om die laatste extra voordelig aan te schaffen. Coolblue geeft een flinke korting.

Bowers & Wilkins koptelefoon goedkoper bij Coolblue

De Bowers & Wilkins koptelefoon die goedkoper is bij Coolblue is de Px7 S2 Zwart. Dit is een over ear koptelefoon waardoor je jezelf helemaal afsluit van de wereld en zo optimaal kan genieten van muziek.

Mocht het echt lawaaierig zijn en je toch iets van de buitenwereld kunnen horen, dan heeft deze koptelefoon van Bowers & Wilkins ook een uitstekende noise cancelling. Wil je toch in contact komen met de buitenwereld dan zet je de koptelefoon af waarna de muziek automatisch wordt gepauzeerd. Ideaal dus.

Korting op Bowers & Wilkins koptelefoon klinkt als muziek in de oren
(Afbeelding: Bowers & Wilkins)

Maar waar het bij een koptelefoon vooral om gaat is de geluidskwaliteit en die is bij Bowers & Wilkins flink in orde. Dit model ondersteunt hi-res audio, waardoor je muziek met een betere kwaliteit kan luisteren. Dit gaat echter niet lukken met Spotify, omdat de muziekdienst nog geen hi-res audio ondersteunt. Apple Music en Tidal doen dat bijvoorbeeld wel.

De Bowers & Wilkins koptelefoon heeft een gemiddelde accuduur van zo’n 30 uur. Je kan er dus een flinke tijd mee doen voordat je weer hoeft op te laden. Je neemt ‘m ook makkelijk overal mee naartoe omdat hij opvouwbaar is en draaibare oorschelpen heeft.

Comfort en waterbestendig

Het fijne aan deze koptelefoon dat er ook aan comfort is gedacht. Hij zit goed op je hoofd en dat komt mede door de materialen. Bowers & Wilkins maakt bij dit model gebruik van imitatieleer, rubber en schuim. Bovendien heeft die met zo’n 310 gram niet een te hoog gewicht.

Ook hoef je je niet meteen zorgen te maken als je in de regen loopt, want dit model is waterbestendig. Bij Coolblue kan je uit twee verschillende kleuren kiezen: blauw en zwart.

Dan blijft er nog een vraag over: hoeveel moet deze koptelefoon van Bowers & Wilkins kosten? De adviesprijs van dit model ligt op 429 euro, maar nu haal je ‘m bij Coolblue al in huis voor 259 euro. Je bespaart dus zo’n 170 euro.

Bowers & Wilkins komt met ideale speaker voor elke Formule 1-fan

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen