Disney+ haalt bekenden van Netflix voor nieuwe Marvel-serie

Films & Series Jeroen Kraak 11 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Disney+ zet flink in op Marvel-series. Zo komt ook Echo eraan en voor die titel haalt het wat oude bekenden van Netflix binnen.

We kijken echt heel erg uit naar de verschillende Marvel-titels die naar Disney+ komen. We hebben er al verschillende gezien en dat stelt zeker niet teleur. Wat te denken van WandaVision of Loki. Ook staan er een paar mooie titels klaar zoals Moon Knight, She-Hulk en Echo. Over die laatste titel is er nu wat meer bekend.

Netflix en Marvel

Wellicht ben je het al vergeten, maar voordat Disney+ haar eigen Marvel-series maakte, waren er een aantal op Netflix te zien. Zo zagen we daar onder andere Jessica Jones en Luke Cage. Ook kun je bij de streamingdienst terecht voor Daredevil en The Punisher. Disney+ heeft nu een aantal namen en twee van de schrijvers van de laatstgenoemde series binnen gehengeld voor Echo.

Dara Resnik en Ken Kristensen schreven mee aan Daredevil en The Punisher en mogen nu aan de slag voor Echo, meldt The Illuminerdi. Naast de twee treden ook Shoshannah Stern (Supernatural) en Bobby Wilson (Rutherfold Falls) toe aan het schrijversteam. Die staat overigens onder leiding van Marion Dayre, die eerder al verantwoordelijk is voor Better Call Saul.

Marvel toont teaser van Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Echo komt naar Disney+

Echo belooft een speciale Marvel-serie te worden op Disney+. De superheld in deze titel is namelijk een dove Native Amerikaan die gespeeld wordt door Alaqua Cox. Deze zagen we eerder al in Hawkeye. Overigens is zij vermoedelijk niet het enige personage dat terugkomt in Hawkeye. Zo gaan er ook geruchten dat we Jeremy Renner en Hailee Steinfeld terug zullen zien.

Overigens is het ook mogelijk dat we in Echo karakters gaan zien uit de Marvel-series op Netflix. Het zou mooi zijn als we bijvoorbeeld The Punisher terug zouden zien. Het wordt dus nog even wachten op dat antwoord.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen