Dyson te duur? Lidl haalt 90 euro van deze stofzuiger af

Deals Jeroen Kraak 1 jul 2024
Leestijd: 2 minuten

Hoewel Dyson geweldige stofzuigers maakt, kunnen we ons voorstellen dat je die te prijzig vindt. Gelukkig heeft Lidl een goedkoop alternatief.

Als je een nieuwe steelstofzuiger van Dyson wil, ben je bij het bedrijf minimaal 388 euro kwijt. En ja, dat is een flink bedrag voor een draadloze stofzuiger. Gelukkig zijn er flink wat goedkopere alternatieven.

Een van die alternatieven is deze week bij Lidl te vinden. Sterker nog, de supermarkt duikt nu 31 procent onder de adviesprijs. Maar wat voor stofzuiger krijg je precies?

Het Dyson-alternatief van Lidl

De stofzuiger die je deze week extra voordelig bij Lidl scoort, is de Bissell MultiReach Active 21 V. Die 21 V staat voor de accu, want dit is een 21 V lithium-ion batterij. Hiermee kun je tot 30 minuten draadloos stofzuigen, afhankelijk van het reinigingstype en de accessoires die je gebruikt. In 5 uur is hij volledig opgeladen.

Iets wat helemaal doet denken aan een Dyson, is het uiterlijk van deze stofzuiger. In plaats van paars is dit Lidl-alternatief echter grijs met lichtblauwe accenten. Daarmee ziet het apparaat er ook prima uit.

Dyson te duur? Lidl haalt 90 euro van deze stofzuiger af
(Afbeelding: Bissell)

Maar een mooi uiterlijk alleen is niet genoeg. Het is dan ook belangrijk dat het apparaat goed werkt. Om precies te zijn heeft deze een vermogen van 21.4 W.

De stofzuiger die je bij Lidl scoort, is ook erg handzaam. Net zoals bij een Dyson is deze steelstofzuiger heel makkelijk om te toveren tot een kruimeldief. Je vervangt de lange stang heel eenvoudig door een kleinere zuigmond om ook de moeilijk bereikbare plekken te kunnen schoonmaken.

Zoveel kost deze stofzuiger

Je kunt deze stofzuiger makkelijk aan de muur ophangen met het bijgeleverde opbergstuk, iets wat ook weer erg goed is afgekeken van Dyson. Met een gewicht van 3.6 kilo is hij ook niet zwaar.

Het vuilreservoir is makkelijk schoon te maken. Niet alleen leeg je de stofzuiger heel simpel, ook zijn de filters goed te wassen.

Dan blijft er nog één ding over: de prijs. Hoeveel kost dit Dyson-alternatief nu eigenlijk? Normaal gesproken kost dit model 299 euro, maar Lidl geeft nu een korting van 31 procent. Dat betekent dat je dit model nu voor 206,94 euro in huis haalt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen