De Dyson V10-stofzuiger waar je alleen vandaag flinke korting op hebt

Deals Jeroen Kraak 13 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Jouw vrienden houden dagelijks de beste deals voor je in de gaten bij grote winkels als Bol.com, Mediamarkt en Coolblue. Vandaag de Dyson V10 Total Clean-stofzuiger die veel voordeliger is dan normaal.

Als je een top-stofzuiger zoekt, kom je al snel terecht bij Dyson. Het merk staat bekend vanwege zijn kwaliteit, maar ook ietwat hoge prijs. Voor kwaliteit moet je namelijk best een centje overhebben. Gelukkig biedt Bol.com nu de kans om de stofzuiger goedkoper aan te schaffen.

De Dyson V10 Total Clean bij Bol.com

Bol.com heeft elke dag een speciale deal die ook echt maar één dag geldig is. Vandaag biedt het korting op verschillende stofzuigers. De meest interessante is de Dyson V10 Total Clean. Deze is nu flink goedkoper bij de webwinkel.

Het mooie aan de Dyson V10 Total Clean is dat deze snoerloos is. Zo zit de kabel nooit meer in de weg. Je moet deze stofzuiger dan ook regelmatig opladen. Op een volle lading, waarvoor deze 3,5 uur moet laden, gaat deze dan ook een uur mee. Met drie verschillende standen pas je het vermogen aan hoe krachtig je wil stofzuigen. Daardoor kun je op allerlei vloeren terecht bij deze Bol.com-topper.

Hygiënische stofzuiger

Maar niet alleen is de Dyson V10 Total Clean ontzettend krachtig, ook werkt deze ook nog heel hygiënisch. De stofzuiger is ergonomisch ontworpen en met een handig mechanisme haal jij het vuil eruit. Bovendien zorgt de HEPA-filter ervoor dat stof goed wordt opgeslagen en dat vieze geurtjes, virussen en allergenen geen enkele kans krijgen. Zo is de stofzuiger ideaal voor mensen met een stofallergie.

Daarnaast zit er ook nog een geïntegreerde kruimelstofzuiger in. Zo kun je ook prima terecht bij de wat lastigere plaatsen. Zo wordt alles dus weer schoon.

Legen gaat heel simpel. (Afbeelding: Dyson)

Normaal kost de Dyson V10 Total Clean 499 euro, maar alleen vandaag heb je ‘m met zo’n tien procent korting bij Bol.com. Dat betekent dat je nu nog maar 449 euro betaalt. Een korting van 50 euro dus.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen