Eerste beelden That 90’s Show bezorgen flink portie nostalgie

Films & Series Jelle van Es 24 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Met That 90’s Show krijgen we een lang verwacht vervolg op de komedieserie That 70’s Show. De nieuwe serie gaat uitgebracht worden op Netflix en nu zijn de eerste beelden uitgebracht.

In That 90’s Show draait het om Red en Kitty Forman. Dat zijn dezelfde ouders van Eric uit het origineel. Het draait nu om Leia Forman, de dochter van Eric en Donna die blijkbaar bij haar opa en oma woont en daar opgroeit. De eerste beelden van de Netflix-set brengen goede herinneringen naar boven.

That 90’s Show op Netflix

De eerste beelden van That 90’s Show zijn overigens niet door Netflix zelf gedeeld. In plaats daarvan is Twitter-gebruiker Josh Kunis aanwezig geweest bij de opnamen van de show. En die heeft wat foto’s gemaakt. Daarop zien we twee interessante elementen. De eerste is de kelder waarin zoveel werd gedaan in de show. Die keert terug. Heel veel typische elementen uit de jaren negentig zie ik daar overigens niet echt op. Daarnaast zien we in de tweede foto hoe Red en Kitty Forman aan de eettafel keuvelen. Bekijk de afbeeldingen in de onderstaande twitter-post.

That 90’s Show op Netflix krijgt uiteindelijk tien afleveringen. De rol van Leia is daarbij weggelegd voor Callie Haverda. Andere acteurs zijn dus Kurtwood Smith en Debra Jo Rupp in hun bekende rollen van Red en Kitty Forman. Ook doen Mace Coronel (die je kent van Colin uit de serie Black & White), Ashley Aufderheide (Emergence) en Maxwell Acee Donovan (Gabby Duran & The Unsittables) mee aan de reeks. Of we ook nog andere acteurs uit de oude reeks mogen verwachten, dat is nog niet bekendgemaakt. Het zou wel leuk zijn om hen te zien in een nieuw jasje.

1995

That 90’s Show op Netflix speelt zich af in de zomer van 1995 en zal dus waarschijnlijk veel typische elementen uit die tijd krijgen. Wanneer de reeks precies wordt uitgebracht, dat is nog niet bekend. Wil je weten wat je nu zoal kunt kijken? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen