Action stunt met elektrische fiets voor minder dan 800 euro

Deals Jeroen Kraak 18 jun 2024
Leestijd: 1 minuut

Als je een goedkope elektrische fiets zoekt, is Action deze week de plaats waar je moet zijn. De winkel heeft er nu eentje in de aanbieding voor minder dan 800 euro.

Waar vroeger een elektrische fiets alleen voor oude mensen was, hoor je er nu bijna niet meer bij als je er geen hebt. Het is het ideale voertuig om in het weekend de omgeving te verkennen en om doordeweeks op naar je werk te rijden.

Een nadeel: een elektrische fiets is behoorlijk prijzig. Gelukkig laat Action deze week zien dat het anders kan. De winkel heeft een goedkoop exemplaar in de aanbieding. Maar wat krijg je voor je geld?

De elektrische fiets bij Action

De e-bike die je voordelig scoort bij Action is van het merk Carratt. Deze heeft een 250 watt achterwielmotor die een trapondersteuning biedt tot 25 kilometer per uur. In totaal kun je kiezen uit drie verschillende ondersteuningsniveaus.

Daarnaast heeft deze elektrische fiets zes versnellingen. Zo kun je zowel bergop als op het vlakke makkelijk je ideale verzet vinden. Met de v-brakes en velgremmen kom je ook weer makkelijk tot stilstand.

Action stunt met elektrische fiets voor minder dan 800 euro
(Afbeelding: Action)

De accu is onder de bagagedrager te vinden. Deze heeft een capaciteit van 13 Ah en is goed voor een actieradius tussen de 80 en 120 kilometer.

De elektrische fiets van Action heeft een lage instap en 28-inch wielen. Door de lange zadelpen en het verstelbare stuur is de e-bike geschikt voor mensen met een maximale lengte van 180 centimeter.

Zo veel betaal je deze week voor de e-bike

Bij deze elektrische fiets heb je vijf jaar garantie op het frame en twee jaar op de accu. Mocht er iets mis zijn, dan kun je de e-bike op 160 verschillende locaties in Nederland laten repareren.

Dan blijft er nog maar één vraag over: hoeveel kost de elektrische fiets? Zoals gezegd ligt de prijs onder de 800 euro. Je bent om precies te zijn 799 euro kwijt bij Action. Het is dus een ideaal model als je echt een goedkope e-bike wilt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen