Epic Games maakt Marvel-fans dolgelukkig met een gratis game

Games Lucas van de Wetering 7 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Je kan op dit moment een gratis Marvel-game spelen via de Epic Games store, en het RPG-spel is erg ondergewaardeerd.

Marvel is zoals veel wel weten een van de bekendste film- en stripboek-franchises op de wereld. Maar ze hebben ook al jarenlang veel succes in de game-industrie. Zo worden games zoals Spider-Man en zijn vervolg voor de PlayStation 5 beschouwd als een paar van de beste superhelden games.

Toch krijgen niet alle Marvel-games de shine en het succes dat ze verdienen. Zo ook Marvel’s Midnight Suns, een RPG-game uit 2022. Maar maak je geen zorgen als je deze game hebt gemist, want je kan hem nu gratis spelen in de Epic Games Store.

Vergeten Marvel-game gratis in Epic Games Store

Marvel’s Midnight Suns is een tactische role playing-game die is uitgebracht in 2022. Het spel is gemaakt door Firaxis Games en uitgebracht door 2K voor de PlayStation 5, Xbox Series S/X en PC. Er waren plannen voor een Nintendo Switch-versie maar deze is gecanceld.

In de gratis Marvel-game in de Epic Games Store kan je een eigen held aanpassen genaamd The Hunter. Je kan zelf dingen veranderen zoals het geslacht, maar het wordt vetter. Je hebt ook de keuze uit dertig verschillende superkrachten van andere Marvel-helden. Het is dus echt je droom-superheld.

In het gratis Marvel-spel in de Epic Games Store moet je zelf een team samenstellen van superhelden. Je hebt keuze uit helden van The Midnight Suns, The Avengers, X-Men en Runaways. Samen moet je Lillith zien te verslaan in een turn-based deckbuilding game. Marvel’s Midnight Suns is een echt strategisch spel.

Gratis, gratis, gratis

Al is de game best vet en werd hij ook goed ontvangen door critici, hij wist nooit echt door te dringen bij het grote publiek. De game heeft op elk platform scores van boven de 80 op Metacritic en krijgt ook een 8 van IGN. Maar de game is nooit echt groot geworden, vooral doordat het in een drukke tijd werd uitgebracht.

Gelukkig heb je nu makkelijk de kans om het spel alsnog te spelen. Waar het Marvel-spel normaal 59,99 euro kost, kan je hem nu gratis spelen via de Epic Games Store. Vooral nu je niet hoeft te betalen, is de game een echte aanrader. De aanbieding loopt tot 13 juni, dus wees er snel bij.

Als je nou fan bent van Marvel en RPG-games, dan is Marvel’s Midnight Suns een echte aanrader. Waarom zou je het niet proberen als het toch gratis te downloaden is op de Epic Games Store. Stel je vindt het spel leuk zijn er ook uitbreidingen beschikbaar, maar deze kosten helaas wel geld.

God of War en Marvel: het absolute topnieuws van de PlayStation State of Play

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen