Flitsmeister nu ook op de Apple Watch

Apple rmens 27 jul 2015
Leestijd: 1 minuut

De iPhone-app van Flitsmeister is van een update voorzien. Heb je een Apple Watch? Dan verschijnt Flitsmeister ook op je horloge en is vanaf daar te starten en te stoppen. Flitsmeldingen worden direct op de Apple Watch weergeven.

Daarnaast biedt Flitsmeister ook een glance (“snelle blik”) met je actuele aankomsttijd en vertraging. Bij het naderen van een tijdelijke flitser help je andere gebruikers door aan te geven of de flitser er nog staat.

Naast de Apple Watch-app is ook de iPhone-app van Flitsmeister uitgebreid. Tijdens het rijden wordt je op de hoogte gehouden van afgesloten rijstroken, wegwerkzaamheden of naderende ongevallen. Deze zijn zichtbaar op het dashboard van de app, maar worden ook voorgelezen als deze relevant zijn op jouw route. Hierdoor wordt Flitsmeister een beetje als Waze.

Iets om rekening mee te houden is dat het dragen van een smartwatch in de auto voor de wet gelijk staat aan het in je handen houden van een mobiele telefoon. Er is nog niemand bekeurd voor het dragen van een Apple Watch in de auto, maar met het gebruik van Flitsmeister is dus niet zonder risico.

  • Flitsmeister is een gratis download in de App Store (iOS 8 vereist)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen