Freakin’ Nerds Podcast: zoveel verdient Parker Schnabel met Gold Rush

Tech Mark Hofman 5 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Er zijn veel pareltjes te vinden op Discovery+, maar Gold Rush spant zonder twijfel de kroon. De realityserie draait om Parker Schnabel die, samen met zijn team, op zoek is naar een goudmijn, letterlijk en figuurlijk. Maar hoeveel verdient hij daar precies mee? De Freakin’ Nerds van WANT en One More Thing bespraken het in hun podcast.

Vorige week schreef WANT-redacteur Jeroen Kraak een dusdanig interessant verhaal dat we het niet konden laten om er eens over te praten in onze podcast. Al hebben we het in de meest recente aflevering natuurlijk over heel veel meer zaken. Tijd voor een korte samenvatting.

Freakin’ Nerds: zoveel verdient Parker Schnabel met Gold Rush (en meer)

In Freakin’ Nerds praat de redactie van WANT en One More Thing wekelijks over technologie, popcultuur en wetenschap. Mark, Jeroen en Dennis zoeken naar recente ontwikkelingen, delen het nieuws met de luisteraars en komen met een stelling op basis van dat nieuws. Naast het delen van informatie is er binnen de podcast dus ook voldoende ruimte voor discussie.

Jeroen keek naar hoeveel Parker Schnabel verdient met Gold Rush, Dennis sprak over een nieuwe planeet en Mark had het over een nieuwe test van YouTube.

Kan het stroomnet de elektrische auto aan?

In de vorige aflevering spraken Jeroen, Dennis en Mark over de elektrische auto. Het Amerikaanse Ample heeft namelijk een nieuwe machine in het leven geroepen om de batterij van een EV binnen vijf minuten te vervangen.

Klinkt leuk, maar Jeroen uitte direct zijn zorgen over het stroomnet in Nederland. De kans dat wij de volledige transitie naar de elektrische auto makkelijk aankunnen, leek hem namelijk bijzonder klein. Mark deed onderzoek en komt met het verlossende antwoord.

Freakin’ Nerds: nieuwe planeet en balen van YouTube

Dennis is in zijn nopjes, want er lijkt zich een negende planeet in ons zonnestelsel te bevinden. Althans, dat is wat wetenschappers lijken te verwachten.

Mark is daarentegen minder blij, want hij kwam een test van YouTube tegen die mensen met een adblocker aanpakt. Meer dan drie video’s per dag bekijken zit er, mocht de functie er uiteindelijk komen, echt niet in.

Zoveel verdient Parker Schnabel met Gold Rush

Tja, en hoeveel verdient Parker Schnabel nu precies met Gold Rush? In dit artikel vertelde Jeroen je afgelopen week al alles, maar samen met Dennis en Mark babbelt hij er ook uitgebreid over in de Freakin’ Nerds-podcast.

Vragen of opmerkingen over de podcast? Deel het dan met de redactie via [email protected]!

Hoe deze nieuwe manier van vliegen je vliegschaamte voorgoed tackelt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen