Deze Game Boy-tafel zorgt voor woede bij gamefans

Games Jelle van Es 29 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Een Game Boy is een absolute klassieker in de wereld van games. Het is zonder twijfel één van de meest succesvolle handhelds die ooit op de markt is gebracht. En nu heeft iemand een aantal van die handhelds gepakt om er een tafel mee te maken.

En dat is Logan Paul. Deze Youtuber komt wel vaker in het nieuws komt met zijn rare fratsen. En deze keer besloot hij dus een aantal oude Game Boy Colors er bij te pakken en die samen met het goedje resin om te toveren tot een speciale tafel in de stijl van Pokémon. En daar is niet iedereen blij mee.

Game Boy-tafel valt niet bij iedereen goed

Paul plaatste zijn creatie op TikTok en deelde het later ook via Twitter. In een relatief korte video zie je hoe hij gebruik maakt van vijftien Game Boy Colors en die verandert in een tafel. Daarbij gebruikt hij resin om alles goed vast te zetten en maakt hij het af met een metalen Pokéball frame. Het resultaat van dat alles zie je hieronder.

En dat valt niet in de goede aarde bij gamers. Zij klagen dat Logan Paul op deze manier een aantal klassieke Game Boy Colors voor altijd heeft vernietigd. Als je door de comments scrollt, gaat men behoorlijk tekeer. Ze klagen dat Paul er ook voor had kunnen kiezen om gewoon cases te gebruiken en op die manier een stukje gamegeschiedenis heeft gesloopt. Maar aan de andere kant: het zijn Game Boys. Daar zijn er wereldwijd meer dan honderd miljoen van verkocht. Echt zeldzaam zou je dus niet kunnen noemen. Bovendien: op deze manier wordt er nog iets mee gedaan in plaats van dat ze in dozen op zolder verdwijnen.

Modern gamen

Ik heb echt wel nostalgische herinneringen aan de Game Boy. Maar tegelijkertijd is het ook wel van vroeger. Vandaag de dag speel ik toch liever op mijn Nintendo Switch als handheld. Meer over die spelcomputer lees je hier.

5 RPG games die je nu gratis op de Nintendo Switch kan spelen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen