HBO werkt aan Harry Potter-serie waar niemand op zit te wachten

Films & Series Mark Hofman 4 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

HBO Max en Warner Bros. werken officieel aan een heuse Harry Potter-serie. Een droom die uitkomt zou je denken, maar helaas is niets minder waar. Het wordt een serie waar, als we de reacties een beetje goed bekijken, weinig mensen op zitten te wachten.

Bloomberg weet te melden dat de Harry Potter-serie het welbekende verhaal nog een keer gaat vertellen. Alleen dan nu in serievorm en met andere acteurs. Sorry?!!!

De Harry Potter-serie van HBO

Stel jezelf het verhaal van Harry Potter voor, maar dan in serievorm. Elk boek uit de immense populaire franchise zal dienen als een seizoen, waardoor zeven seizoenen dus gegarandeerd zijn. Het klinkt misschien wel als een prettig idee, maar gezien het succes van de films niet eentje waar we persoonlijk op zitten te wachten.

De reden daarachter is namelijk dat HBO Max en Warner Bros. naar verluidt het plan hebben om de iconische cast van de serie te vervangen. Personages als Harry Potter, Hermione Granger en Ron Weasley krijgen dus allemaal nieuwe gezichten. En dat voelt toch een beetje fout.

Hoewel het logisch is dat Warner Bros. er alles aan wil doen om de Harry Potter-franchise in leven te houden, lijkt het wederom de verkeerde richting te kiezen. Fantastic Beasts behaalde allesbehalve het gewenste resultaat en ook deze serie lijkt ons niet de juiste keuze.

Onlangs bracht Warner in samenwerking met Portkey Games wel de game Hogwarts Legacy uit, wat een wereldwijd succes was. In de eerste twee weken dat het spel op de markt was werd het al twaalf miljoen keer verkocht.

Er is nog geen deal

Hoewel de frustratie van fans (en geloof me als ik zeg dat het ook op de redactie niet rustig is) te begrijpen is, is er echter nog geen nood aan de man. Waar Bloomberg het deed overkomen alsof de deal al rond was, lijken de bronnen van IGN iets anders te zeggen.

Die bronnen geven aan dat de deal, die volgens Bloomberg dus al rond is, echt nog verre van rond is. Maar dat de gesprekken gevoerd worden mag duidelijk zijn.

Deze 5 awesome high-tech sneakers wil je als nerd echt hebben

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen