Home Alone: zo zien de sterren van de iconische kerstfilm er in 2023 uit

Films & Series Sam Dille 17 dec 2023
Leestijd: 3 minuten

Home Alone is een klassieker uit de jaren 90. Nu, ruim dertig jaar later, is iedereen een stuk ouder. Eens kijken hoe ze er nu bijlopen.

Home Alone is voor veel mensen vaste kost tijdens de feestdagen. Hoewel de film onmisbaar is voor een warm avondje bij de haard, zijn er ook genoeg andere alternatieven te vinden. Bijvoorbeeld bij Netflix.

Hoe dan ook, Home Alone is een film die iedereen gezien moet hebben. Laten we eens checken hoe het nu met iedereen gaat.

Home Alone: zo gaat het met de acteurs in 2023

De acteurs uit Home Alone zijn elk hun eigen weg gegaan na de filmklassieker. Van geflopte acteercarrière, tot een ster op de Hollywood Walk of Fame. Zo gaat het nu met de sterren.

#1 Macaulay Culkin: Kevin McCallister

Van de schattige Kevin uit de kerstklassieker is weinig veel meer over. Het ging niet goed met Macaulay na zijn leven als kindsterretje. Zo was hij jarenlang depressief en verslaafd aan alcohol en drugs.

Maar gelukkig wist hij zich te herpakken. Macaulay heeft nu een stuk rustiger bestaan en heeft twee kinderen gekregen samen met actrice Brenda Song. Deze maand kreeg de acteur zelfs een eigen ster op de Hollywood Walk of Fame.

#2 Joe Pesci: inbreker Harry Lime uit Home Alone

Harry Lime was een van de twee inbrekers die Kevin te slim af was in de iconische kerstfilm. Na zijn rol in de iconische kerstfilm maakte Harry flink wat andere films. Zo won hij een Oscar voor zijn rol in Goodfellas. De laatste film waar Pesci in te zien was, is de Netflix-film The Irishman.

#3 Daniel Stern: inbreker Marv Merchants

De andere inbreker, de kluns van het duo, was natuurlijk Marv Merchants. Je kent vast die hilarische scène met de gigantische spin nog. Stern is nog steeds een acteur, maar wist nooit meer zo’n grote rol te krijgen als in Home Alone. Zijn laatste project was in de Apple TV-serie For All Mankind in 2019.

#4 Catherine O’Hara: moeder Kate McCallister uit Home Alone

Catherine O’Hara is nog steeds in Hollywood te vinden. Ze speelde ze een rol in Modern Family en was te zien in Schitt’s Creek.

#5 John Heard: vader Peter McCallister

Na Home Alone bleef John Heard fanatiek acteren. Hij was onder andere te zien in series als Prison Break en The Sopranos. In 2017 overleed hij op 72-jarige leeftijd.

John Heard: de vader van Kevin
De vader uit Home Alone. (Afbeelding: TMZ)

#6 Devin Ratray: Buzz McCallister

De oudere broer van Kevin speelde in de jaren 90 nog meer rollen als pestkop, maar is inmiddels ook volwassen geworden. Hij vertolkt verschillende rollen zoals in de film R.I.P.D. Daarin speelde hij onder andere met Ryan Reynolds, Jennifer Lopez en Cardi B.

De grote broer van Kevin uit Home Alone in 2023
Buzz McCallister in 2023 (Afbeelding: Instagram/Devin Ratray)

Pijnlijk: zoveel kosten Kevin’s boodschappen uit ‘Home Alone’ in 2023

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen