HomePod mini haal je nu in huis voor minder dan 100 euro

Deals Jeroen Kraak 2 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Als je van je huis een echte smart home wilt maken, is het goed om een slimme speaker te hebben. Als je een iPhone hebt, kom je al snel uit op een HomePod. De mini is nu extra voordelig bij MediaMarkt.

Als je een slimme speaker van Apple wil, heb je twee keuzes: de normale HomePod en de mini. Die laatste is nu extra interessant, want hij is goedkoper bij MediaMarkt.

@wantnl

JBL gooit een scherm op opvallende plek…🤯 #jbl #ad

♬ origineel geluid – WANT

Dit is de HomePod mini

De HomePod mini, die je nu scoort bij Mediamarkt, werd iets meer dan een jaar geleden geïntroduceerd in Nederland. Qua ontwerp is die misschien klein, maar qua geluidskwaliteit groot. Het geluid is namelijk 360 graden te horen. Dus waar je ‘m ook neerzet, je geniet overal van muziek.

Het is een slimme speaker en dus bedien je de HomePod mini makkelijk met je stem. Aan de bovenkant zitten drie aanraakgevoelige knoppen. Deze gebruik je om het volume te beheren, Siri te activeren en content af te spelen. Verbonden met een iPhone is het zelfs mogelijk om oproepen te beantwoorden.

Het gadget bij Mediamarkt is de ideale hub voor je smart home. Het enige wat je nodig hebt is de Woning-app op je iPhone. Daarmee verbind je alle apparaten die je wil bedienen. Houd er wel rekening mee dat niet alle apparaten optimaal werken met de Woning-app.

De HomePod die je nu voordeliger bij MediaMarkt haalt, is een heerlijke toevoeging aan je Apple-ecosysteem. Deze kleine is de ideale om in meerdere kamers te zetten om zo je smart home te besturen. Bovendien is die ook nog als intercom te gebruiken wanneer je er meerdere hebt.

HomePod mini nu voor minder dan 100 euro bij Mediamarkt
HomePod mini in het oranje (Afbeelding: Apple)

Goedkoper bij MediaMarkt

De HomePod mini heeft sinds de introductie een prijs van 109 euro. De gadget is helaas niet vaak in de aanbieding.

Gelukkig is dat nu juist wel het geval bij MediaMarkt. Je betaalt deze week 99 euro. Het maakt niet uit welke kleur je kiest, want ook blauw, geel en oranje zijn nu goedkoper.

Sonos daagt HomePod officieel uit met de nieuwe Era 100 en Era 300

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen