Nieuwe versie iOS 17 verschijnt binnenkort voor je iPhone

Smartphones Mark Hofman 6 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Apple is intern bezig met het testen van een nieuwe versie van iOS 17. Dat betekent dat je binnenkort een nieuwe iPhone-update kunt verwachten.

Als het goed is, krijgt je iPhone binnenkort de iOS 17.3.1-update. Deze versie, die is ontdekt door de redactie van MacRumors, zal niet veel veranderingen met zich meebrengen.

Aangezien dit een .1-update is, kun je als iPhone-gebruiker voornamelijk een kleine lading aan probleemoplossingen en verbeteringen verwachten.

Nieuwe versie iOS 17 lost problemen op

De gegevens die MacRumors regelmatig weet te verzamelen zijn doorgaans vrij accuraat, dus de kans dat we aankomende week iets kunnen verwachten op dit gebied is groot.

Apple bracht iOS 16.3.1 uit op 13 februari 2023 en iOS 15.3.1 verscheen op 10 februari 2022. De kans dat we dus volgende week, in de week van 12 februari, iets kunnen verwachten is behoorlijk groot.

@wantnl

WhatsApp-stickers bouwen kan zonder enige moeite op je iPhone. Je moet alleen even weten hoe 🔥 #iphone #apple #iphonetricks #iphonetipsandtricks #iphonehacks #whatsapp

♬ Million Cash – Connor Price & Armani White

Zoals gezegd hoef je niet te rekenen op heel veel nieuwigheden voor je iPhone. Apple richt zich vooral op een aantal kleine problemen en kwetsbaarheden. Het betreft dus voornamelijk een beveiligingsupdate.

Als de update daadwerkelijk is verschenen, houden we je op de hoogte.

In maart wordt de iPhone pas echt anders

Hoewel Apple komende week niet veel groots doet, kom je als iPhone-gebruiker niets tekort in de komende tijd. In maart brengt het Amerikaanse bedrijf iOS 17.4 uit, wat voor veel verandering zal zorgen.

Deze update bevat onder andere een transcribeerfunctie voor Apple Podcasts, SharePlay voor de HomePods, nieuwe emoji en de voorbereiding voor de volgende generatie van Apple CarPlay. Maar dat is natuurlijk niet de grootste wijziging.

De Digital Markets Act, een wetgeving van de Europese Unie, moet Apple de iPhone officieel openstellen. Vanaf maart zal de App Store voor gebruikers in Europa niet langer de enige plek zijn om apps voor de smartphone te downloaden.

Hoe dit precies zit, wat je ervan merkt en hoe dit allemaal tot stand is gekomen, vertel ik je graag in het onderstaande artikel.

Apple buigt voor Europa: de iPhone zal nooit meer hetzelfde zijn

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen