iOS 18 geeft iPhone-apps Notities, Foto’s en Mail mogelijk een make-over

Smartphones Mark Hofman 29 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

Bloomberg-journalist Mark Gurman verwacht dat Apple met iOS 18 een aantal gevestigde iPhone-apps de nodige verbeteringen geeft.

Tijdens de WWDC 2024 keynote op 10 juni laat Apple ons kennismaken met een aantal nieuwe versies van bestaande besturingssystemen. iOS 18, de nieuwe grote update die we rond september op de iPhone kunnen verwachten, is daar één van.

Volgens Bloomberg-journalist Mark Gurman zal deze update in ieder geval een aantal bestaande apps een make-over geven. De journalist spreekt in zijn nieuwsbrief (Power On) over Notities, Mail, Foto’s en Fitness. Welke functies er precies mee gepaard gaan weet Gurman niet te vertellen.

iOS 18 brengt verbeterde notities naar de iPhone

Het is de eerste keer dat er gesproken wordt over Mail, Foto’s en Fitness, maar de Notities-app werd al eerder in verband gebracht met iOS 18. De iPhone-update voorziet deze naar verluidt van een ingebouwde dictafoon en verbeterde ondersteuning voor wiskundige oplossingen.

iOS 18 wordt zoals gezegd op 10 juni 2024 uit de doeken gedaan tijdens de keynote van WWDC 2024 (in Apple Park). Er zijn al veel geruchten te vinden over de iPhone-update, maar officieel woord zullen we toch echt pas rond deze datum horen. Al lijkt Apple zelf wel redelijk te mikken op AI.

Let Loose: wat je op 7 mei van Apple mag verwachten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen