[OMT primeur] iPad 2 juli in de schappen van MediaMarkt?

Apple Anth 3 jun 2010
Leestijd: 1 minuut

In Nederland wachten vele mensen op de lancering van de iPad. Tot nu toe moeten we het doen met een aankondiging van Apple dat het apparaat ‘vanaf juli’ in Nederland verkrijgbaar is. Een anonieme tipgever wees ons echter op een wel heel interessant bericht. Het betreft een interne mailing over de verkoop van de iPad in de filialen van de Mediamarkt.

Apple wil dat verkopers van de Mediamarkt alles over de tablet weten zodat de klant optimaal geïnformeerd kan worden over de mogelijkheden van de iPad.

“Op maandag 21 juni wordt een verkooptraining georganiseerd van 13.00 – 18.00 uur in Amsterdam. Het is van groot belang dat iedereen deze training volgt, anders kun je de iPad niet verkopen!”

Ook lijkt de e-mail meer duidelijkheid te scheppen over de lanceringsdatum van de iPad. De demomodellen van de iPad dienen namelijk tussen 21 juni en 2 juli in alle filialen van de Mediamarkt geïnstalleerd te worden.

“Ook moeten de iPads in de periode tussen 21 juni en 2 juli in alle vestigingen geïnstalleerd worden. Dit moet gebeuren op één avond in alle winkels, buiten openingstijden.”

Met deze informatie lijkt een lanceringsdatum begin juli steeds waarschijnlijker. Kunnen we op 2 juli dan eindelijk die felbegeerde iPad in Nederland kopen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen