De iPhone 15 Pro-functie die we veel te weinig gewaardeerd hebben

Smartphones Mark Hofman 27 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

De iPhone 15 Pro heeft met Standby een heerlijke functionaliteit die door WANT-hoofdredacteur Mark Hofman veel te weinig wordt gewaardeerd. Simpelweg omdat hij hem zelf twee maanden lang links heeft laten liggen.

Hoewel sommige functionaliteiten van een nieuwe smartphone, zoals de iPhone 15 Pro, tijdens de presentatie worden getoond, vergeten we ze soms door het scala aan toevoegingen. Iets dat zeker geldt voor Standby.

In de afgelopen vier maanden heb ik de iPhone 15 Pro dagelijks gebruikt. Natuurlijk om jou te laten weten wat de beste tips, trucs en verborgen functies van de smartphone zijn. Standby is geen verborgen parel of trucje te noemen, maar wel echt een handige tip.

Standby: de vergeten functie van de iPhone 15 Pro

De iPhone 15 Pro heeft met Standby echt een uitstekende functie, die ik zelf de eerste twee maanden na ik de smartphone kreeg, compleet heb genegeerd. Waarom, dat weet ik eigenlijk niet zo goed. Misschien vanwege het feit dat ik mijn telefoon niet standaard horizontaal aan de stekker hang.

Maar dat maakt verder niet uit, want Standby is een handige manier om dat wel te doen. Je kunt de tijd, je agenda of wat je dan ook instelt zien. Het is mogelijk om foto’s te koppelen, timers in de gaten te houden, dat soort dingen. En het ziet er allemaal behoorlijk strak uit.

@wantnl

5 handige tips om meer uit je iPhone 15 Pro te halen #Apple #iPhone #iphonetricks #iphonetips #iphonetipsandtricks #iphone15pro

♬ origineel geluid – WANT – WANT

Om de functie te gebruiken, leg je je iPhone 15 Pro dus op zijn zijkant en steek je de USB-C-stekker in de onderkant ervan. Vervolgens zal het scherm overschakelen naar de Standby-modus en kun je kiezen wat je wilt weergeven en wat niet.

Via Instellingen -> Standby kun je bepaalde dingen instellen of uitschakelen. Qua instellingen is de Nachtmodus, die ‘s avonds een rode gloed over het scherm legt, mijn persoonlijke favoriet.

Alle tips, trucs en verborgen functies

De iPhone 15 Pro heeft na vier maanden bijna geen geheimen meer voor me. Ik heb de meest recente smartphone van Apple volledig onderzocht en een lijst met handige tips, trucs en verborgen functies gevonden.

In deze aparte serie leg ik ze stuk voor stuk uit op onze website, maar als je alle tips achter elkaar wilt zien, verwijs ik je graag naar de onderstaande video:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen