Met deze iPhone en Android-apps word je slapend rijk

Apps Sam Dille 6 mei 2024
Leestijd: 3 minuten

Wil je geld besparen, maar heb je geen idee hoe? Misschien kunnen deze apps voor iPhone en Android je een handje helpen.

In deze dure tijden is het best lastig om geld te besparen. Vaak moet je lastige keuzes maken en goed op de centen letten. Maar met hulp van een paar apps voor iPhone en Android kun je toch van veel dingen genieten zonder veel geld uit te geven.

Je wilt alleen wel even weten welke apps dat zijn. Daarom hebben je vrienden van WANT even extra goed gekeken in de App Store en Play Store. We nemen de beste opties even met je door.

Geld besparen met hulp van iPhone en Android

Geld besparen gaat een stuk makkelijker met hulp van wat fijne apps. Hier zijn onze favorieten voor iPhone en Android.

#1 Scoupy

Wie wordt er nou niet blij van een onverwachte deal tijdens de boodschappen? Scoupy is hier je beste vriend voor. Met de iPhone- en Android-app kun je verschillende kortingen, cashback-aanbiedingen en speciale deals vinden voor producten in supermarkten, drogisterijen en andere winkels.

Boodschappen doen
Boodschappen doen (Afbeelding: Pexels/ Jack Sparrow)

Je kunt de app gebruiken om aanbiedingen te vinden die passen bij je boodschappenlijstje of om nieuwe producten uit te proberen tegen heerlijke prijzen. Nadat je een aankoop hebt gedaan, kun je eenvoudig je kassabon scannen met de app om de cashback te ontvangen.

#2 Vinted

Met deze iPhone- en Android-app kun je niet alleen geld besparen, maar ook verdienen. Vinted is een geweldige plek om unieke (kleding)stukken te vinden tegen betaalbare prijzen, en tegelijkertijd helpt het ook om duurzaam te winkelen.

Op Vinted kun je door een breed scala aan items bladeren, variërend van vintage kleding tot merkartikelen, en alles daartussenin. Verkopers kunnen eenvoudig foto’s van hun items uploaden, een beschrijving toevoegen en de prijs bepalen. Het is de ideale app om nieuwe stijlen te ontdekken zonder er te veel aan uit te geven.

Vinted is dé iPhone- en Android-app om geld te besparen
Genoeg kleding om uit te kiezen (Afbeelding: Unsplash)

#3 GRIP: de iPhone- en Android-app voor het bijhouden van je uitgaven

Of je heel blij wordt van GRIPP valt te betwisten, maar je zult er ongetwijfeld veel geld mee besparen. GRIPP is een handige iPhone- en Android-app die speciaal is ontworpen om mensen te helpen bij het organiseren en bijhouden van hun financiën.

Met GRIPP kun je al je inkomsten en uitgaven makkelijk bijhouden, budgetten instellen en financiële doelen stellen. Hierdoor zie je beter waar je jouw geld aan uitgeeft en kun je voorkomen dat je over je budget heen gaat.

#4 Too Good To Go: geld besparen tegen voedselverspilling

Een groot deel van ons budget gaat dagelijks naar eten en drinken, maar die kosten kun je flink inperken door Too Good To Go te gebruiken. De iPhone- en Android-app helpt voedselverspilling te verminderen door voedseloverschotten bij lokale winkels en restaurants te redden. Met deze app kunnen gebruikers overtollig voedsel kopen dat anders zou worden weggegooid, tegen een zachte prijs.

Het initiatief helpt niet alleen bij het verminderen van voedselverspilling, maar het stelt ook mensen in staat om geld te besparen op boodschappen. Met een beetje geluk heb je een heerlijk gerecht te pakken.

5 snacks die volgens de wetenschap je nachtrust verstoren
(Afbeelding: Unsplash)

#5 Allefolders voor iPhone en Android

Naast apps zijn er ook tientallen folders van supermarkten die vol staan met de beste deals. Het kan alleen best pittig zijn om al die folders te verzamelen en door te spitten. Allefolders doet eigenlijk precies wat de naam al doet vermoeden.

De iPhone- en Android-app biedt namelijk een overzicht van alle folders, zodat je alle deals direct binnen handbereik hebt. Je kunt zelfs met een kniptool in de promotiefolders plaatjes van producten knippen om te bewaren. Met AlleFolders kun je ook meldingen instellen, zodat je promoties ontvangt van winkels in de buurt.

#6 Social Deal

Het doen van leuke uitjes zorgt voor een flinke deuk in je portemonnee. Maar dat betekent niet dat je de hele dag thuis hoeft te zitten om geld te besparen.

Alcohol
(Afbeelding: Netflix)

Met SocialDeal kun je de beste deals vinden voor veel verschillende activiteiten. Denk aan diners in restaurants, massages in wellnesscentra, tickets voor attractieparken, en nog veel meer. De app toont de beschikbare deals in de buurt met soms wel 70 procent korting op de normale prijs.

Welke Marvel of DC superheld heeft eigenlijk het meeste geld op de bank?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen