Het coolste iPhone-hoesje en Apple Watch-bandje komt niet van Apple zelf

Lifestyle Sam Dille 28 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Apple-accessoires voor je iPhone en Apple Watch zijn er in overvloed. De beste hoesjes en bandjes komen alleen niet van Apple zelf, maar van dit bedrijf.

Dat Apple prima hoesjes en accessoires kan maken, is een feit. Buiten dit gefaalde hoesje voor de iPhone dan. De accessoires zijn alleen niet echt bijzonder en eerder dertien in een dozijn. Als je echt wil opvallen met je Apple Watch of smartphone moet je verder kijken dan je neus lang is.

Dan moet je toch echt bij Nomad zijn. Het bedrijf maakt de meest opvallende iPhone- en Apple Watch-accessoires. Haar nieuwste aanwinst geeft zelfs licht in het donker. Maak kennis met de Glow 2.0.

De indrukwekkende accessoires voor je iPhone en Apple Watch

Het is niet de eerste keer dat Nomad een lichtgevend hoesje uitbrengt. In augustus 2023 bracht Nomad een uniek Glow in the Dark Apple Watch-bandje uit dat in ongeveer 12 uur uitverkocht was. De bandjes waren enorm in trek, en werden tegen enorme prijzen doorverkocht op eBay.

Een slimme zet dus dat Nomad met de Glow 2.0 Apple Watch Sport Band en Glow 2.0 Sport Case voor de iPhone Pro en Pro Max komt. Ze zijn beide net zo geweldig als de eerste versie. Wat ons betreft, beter.

Het origineel was namelijk nogal saai. De ‘1.0-versie’ was gebroken wit met een vleugje lichtgroen. De Glow 2.0 heeft een flinke upgrade gekregen. Je krijgt nu veel meer kleur, omdat het hoesje fel, gloeiend neongroen wordt in het donker.

Nomad zegt dat ze flink hebben zitten knoeien met het FKM-materiaal van de band om de perfecte mix te vinden tussen kleurstof en lichtgevend materiaal. De fabrikant moest drie verschillende manieren uitproberen om de lichtgevende inkt aan te brengen, zodat ze precies de juiste kleur en gloed konden krijgen.

Toen dat gelukt was, hebben ze nog een paar maanden productietests moeten uitvoeren om ervoor te zorgen dat het glow-effect niet werd verpest door alle hitte en druk tijdens het maakproces. Na zo’n twintig verschillende pogingen, gloeien de iPhone-hoesjes en Apple Watch-bandjes nu drie keer zo fel als voorheen.

Wees er snel bij

Het Glow 2.0 Apple Watch-bandje is gemaakt van stevig, waterdicht rubber genaamd FKM-fluorelastomeer. Je kunt hem in twee maten krijgen, zodat het hoesje perfect past bij jouw Apple Watch. Het bandje is te koop voor 60 dollar (56 euro) op de website van Nomad.

Het lichtgevende hoesje voor de iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max is net zo stevig. De case heeft een gladde achterkant met veel grip en beschermt je telefoon tegen vallen tot wel 8 meter. Het hoesje kost 50 dollar (45 euro) op de website van Nomad.

Als je interesse hebt in een Nomad Glow 2.0 sportbandje of een sportief hoesje voor je iPhone 15 Pro of iPhone 15 Pro Max, aarzel dan niet te lang. Nomad heeft maar een beperkt aantal cases gemaakt. En gezien hoe snel de eerste lading uitverkocht was, zullen deze waarschijnlijk ook rap gaan.

Laatste kans: dit gefaalde iPhone-hoesje koop je straks waarschijnlijk niet meer

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen