James Bond en twee andere films zijn opnieuw uitgesteld

Films & Series Jeroen Kraak 22 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Wacht je al een tijd op James Bond? Dan hebben we slecht nieuws voor je: de film is opnieuw uitgesteld. Ook op een aantal andere titels moet je wachten.

Het coronavirus houdt nog steeds huis in de wereld. Het zorgt ervoor dat bioscopen niet of maar gelimiteerd open kunnen. Filmmaatschappijen zijn daarom huiverig om hun titels uit te brengen. Door minder bezoekers kan de omzet natuurlijk flink omlaaggaan. MGM ziet dat ook en kiest er daarom voor om James Bond: No Time To Die uit te stellen.

Wachten op James Bond

De release rondom No Time To Die begint op een heuse soap te lijken. Oorspronkelijk zou de film in april 2020 al uitkomen. Vervolgens ging de datum na november 2020 en daarna april 2021. Nu gaan we inmiddels naar 8 oktober 2021. Ironisch zou je de titel van de nieuwe James Bond-film kunnen veranderen in Enough Time To Die.

MGM probeerde de release nog te redden door de film aan een streamingdienst te verkopen. Die vonden de vraagprijs echter veel te hoog waardoor de filmmaatschappij met James Bond in haar maag bleef zitten. Het is behoorlijk belangrijk voor MGM om de film tot een succes te maken aangezien het bedrijf er financieel niet heel florissant bij lijkt te zitten. Het onderzoekt mogelijkheden voor een verkoop van het bedrijf.

Maar James Bond is niet de enige titel die op een vertraging kan rekenen. Ook van twee andere films is het nu bekend geworden dat ze pas later te zien zullen zijn.

Ook Ghostbusters en Uncharted uitgesteld

Als eerste is Ghostbusters: Afterlife aan de beurt. Die film is vijf maanden naar achteren geschoven. De kans dat je de komende tijd een spook ziet dus groter dan het verwachten van deze film. De titel heeft nu een releasedatum van 11 november.

Voor fans van Uncharted is er slechter nieuws. De film die is gebaseerd op de gelijknamige gamereeks komt er voorlopig niet. We zullen Tom Holland pas ergens in 2022 als Nathan Drake zien.

De eerste echt grote films die nu op de planning staan zijn F9, Black Widow, Minions: Rise of Gru, Top Gun Maverick en Shang-chi. De grote vraag is natuurlijk of deze ook niet uitgesteld zullen worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen