Kevin Hart over Die Hart: ‘John Travolta is eigenlijk knettergek’

Pop-Culture Dennis Mons 1 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Eens in de zoveel tijd krijg je de kans om iemand te spreken waar je even stil van wordt. Zo ook Kevin Hart. We gingen even zitten met de Amerikaanse comedian die bij tijd en wijle over WANT-redacteur Dennis Mons heen tetterde. Zoals Hart het stelde voor de film Die Hart op Prime Video: F*ck yeah! En dan laat je hem ook uitspreken…

Een kleine kijk in de keuken: normaliter zitten we face-to-face met de talenten die we spreken voor een nieuwe film. Sinds ‘Rona is dat allemaal veranderd. En da’s niet helemaal ideaal. We klooien wat aan met Teams en Zoomsies. Irritant… Edoch! We vogelden het uit en ik zat even met Kevin Hart voor Die Hart the Movie op Prime Video.

Kevin Hart is… Kevin Hart x 2 in Die Hart op Prime Video?

Die Hart is een merkwaardige film. Het begon ooit als een serie en ontving een flink aantal accolades. Maar de serie was alleen te zien op een obscure streamingdienst (in Nederland).

Prime Video vond dat een beetje jammer en maakte een nieuwe film die… soort van een samenvatting is van de serie? Het is serieus sowieso een raar project want Kevin Hart, we mogen hem Kev noemen, speelt zichzelf. En hij wil een actie-acteur worden. Het is eigenlijk een briljant gegeven voor die kleine knul.

Wat volgt is een fantastische reis van Kev die in een actiefilm voor regisseur Claude van de Velde (Jean Reno) wil spelen maar eerst naar een actieschool moet gaan. En degene die hem les moet geven is Ron Wilcox (briljant gespeeld door John Travolta).

Metaverse!

Dus feitelijk: Kevin Hart speelt een rol in een actiefilm, waarin hij een actieheld speelt. Beetje zoals Nicolas Cage in The Unbearable Weight of Massive Talent of Jean Claude van Damme in JCVD.

Snapte Kevin eigenlijk wel dat hij sowieso een actierol heeft in veel films zoals Jumanji? We vroegen het hem ter plekke. Op afstand. En we vroegen ons ook af: in hoeverre ben je nou eigenlijk écht een stuntheld als je we je vergelijken met Dwayne Johnson en James Bond?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen