Kobo geeft nu al korting op de ideale e-reader voor op je vakantie

Deals Jeroen Kraak 19 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

De Kobo Clara Colour is nog maar twee maanden op de markt maar nu gaat de prijs al omlaag. Het is daarom een ideaal moment om deze e-reader met kleurenscherm in huis te halen.

Een e-reader is een ideaal om mee te nemen op vakantie. Met al die boeken die je op het apparaatje zet bespaar je flink war ruimte.

Een van de bekendste makers van e-readers is Kobo. De Clara is een geliefd model en sinds kort is die ook te krijgen met een kleurenscherm. Dat exemplaar kan je nu al goedkoper aanschaffen.

De nieuwe Kobo e-reader die nu al voordeliger is

De Kobo Clara Colour heeft een 6-inch kleurenscherm. Als je e-books leest met illustraties zien ze er een stuk beter uit op deze e-reader. Het is zo zelfs een ideaal exemplaar om stripboeken mee te lezen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om met kleur delen van de tekst te markeren. Handig als het bijvoorbeeld een studieboek is.

Het fijne aan het scherm van de Kobo Clara Colour is dat het reflectievrij is. Je leest dus ook moeiteloos buiten boeken, zonder dat je last hebt van de zon. Speciaal voor ‘s avonds in bed is er een donkere modus, zodat je na het lezen nog prima in slaap kan vallen.

Kobo geeft korting op de ideale e-reader voor op vakantie
Ook handig om aantekeningen te maken. (Afbeelding: Kobo)

Een e-reader moet vooral handig mee te nemen zijn en dat is bij de Kobo Clara Colour geen probleem. Het apparaat weegt slechts 174 gram en past met een afmeting van 11,2 bij 16 centimeter makkelijk in je tas. Je hoeft ook niet bang te worden dat je boeken nat worden, want de e-reader is spatwaterdicht.

Zoveel betaal je nu

In totaal heeft de Kobo Clara Colour een opslagruimte van 16.000 GB. Dat betekent dat je er 12.000 e-books op kwijt kunt. Je hebt dus niet alleen een boek bij je, maar een hele bibliotheek. Heb je luisterboeken? Ook die speel je makkelijk via de e-reader af.

De Kobo Clara Colour kostte bij zijn introductie 159 euro, maar de prijs is nu al gezakt. Zo betaal bij verschillende winkels zoals MediaMarkt en Coolblue 139 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen