Krankzinnige Android-smartphone gaat 122 uur mee op een volle lading

Smartphones Mark Hofman 27 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Tijdens het Mobile World Congress 2024 (MWC 2024) toont Energizer een Android-smartphone die je een week lang kunt gebruiken op een enkele lading. Potverdikkie.

Energizer heeft menig technologiebeurs in de afgelopen paar jaar al aardig op zijn kop weten te zetten met enorm dikke smartphones die een accuduur hebben waar je u tegen zegt. Het Mobile World Congress (2024) in Barcelona is geen uitzondering.

Samen met Avenir Telecom brengt het bedrijf een Android-smartphone uit met een batterij van 28.000 mAh. Met andere woorden: laadt dit toestel een keertje op en je kunt hem de rest van de week gebruiken.

Android-smartphone gaat week mee

De Hard Case P28K, zo heet het Android-pareltje van Energizer en Avenir Telecom. Misschien niet de meest sexy naam voor een telefoon, maar het is dan ook niet het meest sexy toestel om te zien. Indrukwekkend is hij echter wel.

Een Android-smartphone met een gemiddelde accuduur van 122 uur en een standbytijd van 2253 uur. Ja, daar heb je inderdaad een flinke batterij van 28.000 mAh voor nodig. Maakt dat zo’n toestel dan ook aantrekkelijk qua ontwerp? Zeker niet, want de Hard Case P28K heeft het uiterlijk van een baksteen.

Maar dan wel een baksteen waar je gewoon mee kunt bellen, je favoriete video’s op TikTok kunt bekijken of zelfs het laatste smartphone-nieuws kunt lezen op WANT. Een week lang zonder hem ook maar een seconde op te hoeven laden. Hoe lekker is dat?

Nou, als je heel even het gewicht van 570 gram en de dikte van 28.8 mm (drie keer de grootte van een iPhone 15) vergeet. Eigenlijk best wel lekker.

Wat doet de Energizer Hard Case P28K nog meer?

De Hard Case P28K is meer dan een batterij alleen. Het heeft een 6.78-inch LCD-beeldscherm met een Full HD-resolutie en is voorzien van een triple-camerasysteem. De Android-smartphone draagt op dat gebied een 64-megapixel, 20-megapixel en 2-megapixel lens met zich mee.

Er is 4G-ondersteuning, een MediaTek M6789 chipset, 8 GB aan werkgeheugen, 256 GB aan opslag en Android 14.

De Energizer Hard Case P28K is vanaf oktober beschikbaar in Nederland. De prijskaartje is 249,99 euro.

Xiaomi presenteert 14 Ultra en is duurder dan iPhone 15 Pro Max

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen