3 aanbiedingen uit de Kruidvat-folder die je deze week niet wil missen

Deals Jeroen Kraak 25 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Je vrienden van WANT speuren wekelijks alle folders af op zoek naar de beste goedkope gadgets, zelfs bij Kruidvat. Dit zijn de drie beste aanbiedingen van deze week.

Kruidvat staat misschien bekend om scheermesjes, tandpasta en shampoo, maar net als Lidl heeft de drogisterij heeft ook een aanzienlijke collectie gadgets. Vaak nog in de aanbieding ook.

3 Ideale aanbiedingen uit de Kruidvat-folder

We hebben speciaal voor jou drie aanbiedingen uit de Kruidvat-folder geselecteerd, die wat ons betreft de beste deals van de week zijn. Maak kennis:

#1 Videodeurbel uit de Kruidvat-folder

Ding-dong! Er staat een interessante aanbieding van Kruidvat voor de deur. Letterlijk, want het bedrijf heeft een videodeurbel in de aanbieding. Hiermee zie je wie er voor de deur staat, zonder de deur te openen.

Deze videodeurbel uit de Kruidvat-folder heeft bewegingsdetectie. Als hij merkt dat er iemand voor de deur staat, krijg je meteen een melding. Vervolgens kun je eenvoudig een gesprek voeren via de full HD-camera.

Dankzij deze aanbieding betaal je nu 39,99 euro in plaats van 49,99 euro.

Video deurbel Kruidvat folder aanbieding
(Afbeelding: Kruidvat)

#2 Philips Airfryer in de aanbieding

Een van de meest bekende producten van Philips op dit moment is de AirFryer. Met dit apparaat kun je frituren met hete lucht in plaats van olie of vet. Hierdoor blijven je frietjes of kroketten knapperig, maar bevatten ze aanzienlijk minder vet.

Deze AirFryer uit de Kruidvat-folder heeft een inhoud van 4,1 liter. Met een vermogen van 1400 W zijn je gerechten in een mum van tijd klaar.

Nu kun je dit apparaat aanschaffen voor 69,99 euro, in plaats van 109,95 euro.

Kruidvat stunt met video deurbel en Philips Airfryer in folder
(Afbeelding: Philips)

#3 Philips OneBlade

We sluiten de lijst af met nog een Philips-product uit de Kruidvat-folder, de OneBlade om precies te zijn. Met dit compacte elektrische scheerapparaat kun je eenvoudig glad scheren of je baard op de gewenste lengte trimmen.

Dit model van Philips One Blade heeft een speciale beweegbare kop, waardoor scheren nog makkelijker wordt. Daarnaast wordt een opzetstuk meegeleverd waarmee je een van de twaalf standen kunt kiezen. Tijdens de aanbieding ontvang je nu een extra korting van 20 euro, waardoor het apparaat slechts 49,99 euro kost.

(Afbeelding: Kruidvat)

Toekomst Formule 1-streamingdienst Viaplay steeds meer onzeker

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen