Schone tanden en een gratis PlayStation 5: de knotsgekke winactie van Kruidvat

Deals Mark Hofman 27 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

In de Kruidvat folder van deze week staat een knotsgekke winactie. De winkel geeft, in samenwerking met Aquafresh, 10x gratis de PlayStation 5 weg. Sick!

Kruidvat heeft zo nu en dan wel eens een heerlijke gadget in de aanbieding. Genoeg reden voor ons om iedere week even de folder van de winkelketen te bekijken. Dat we een knotsgekke winactie met een PlayStation 5 zouden vinden, hadden we echter niet verwacht.

We hebben de actiepagina meermaals goed gelezen en ja, samen met Aquafresh krijgen 10 klanten dus de kans om een PlayStation 5 te winnen. Maar wat moet je doen, hoe lang is de actie geldig en wanneer wordt de winnaar bekend?

Gratis PlayStation 5 in de Kruidvat-folder

Wie zichzelf helemaal de moeder koopt aan Aquafresh-producten, maakt dus kans op een PlayStation 5. Het maakt niet uit welk actieproduct je koopt, als je er maar in één keer vier aanschaft. In dit geval praten we dus over vier tubes tandpasta, mondspray of tandenborstels.

Uiteindelijk ontvang je een actiecode die je op de website van Kruidvat kunt invullen, waarna je vervolgens kans maakt op die gratis PlayStation 5. Er zijn tien consoles, inclusief twee controllers, die door Kruidvat worden weggegeven.

Waarom je beter kan gamen met een console dan een game
(Afbeelding: Jeshoots / Unsplash)

De actie loopt van 26 februari tot en met 10 maart 2024. Je hebt vervolgens tot 25 maart de tijd om je actiecode of actiecodes in te voeren. Kruidvat gaat vervolgens op 1 april de winnaar bekendmaken.

Als dat een grap is, vreet ik echter m’n schoen op…

Lidl stunt deze week wel met een deal

Als je WANT doorgaans bezoekt voor de laatste gadget-deals bij winkels als Lidl, kom je deze week met de Kruidvat-folder thuis van een koude kermis. Al wil dat niet zeggen dat er niets te halen valt in de winkels.

Lidl heeft bijvoorbeeld een plafondlamp voorzien van een Bluetooth-speaker en gooit deze vervolgens ook nog eens in de aanbieding.

In het onderstaande artikel vertellen we je daar met liefde alles over.

Lidl duwt bluetoothspeaker in een plafondlamp en het kost geen drol

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen