Populaire LG OLED-tv is 150 euro goedkoper bij Bol

Deals Jeroen Kraak 12 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Een OLED-tv is een prachtige, zij het kostbare, investering voor in je woonkamer. Gelukkig biedt Bol nu een korting van 150 euro op een van de meest populaire modellen van LG.

Een OLED-tv is perfect als je films en series met het hoogste detailniveau wilt bekijken. Die van LG is bovendien zeer geschikt voor gamers.

Maar een OLED-tv is vaak behoorlijk prijzig, met een prijs die vaak boven de 1.500 euro ligt. Daarom is het prettig als er een aanbieding is waardoor je minder hoeft te betalen. Bol geeft deze week korting op een van de meest gewilde modellen van LG.

De LG OLED-tv die nu goedkoper is bij Bol

Concreet gezien is de LG C3 nu voordeliger bij Bol. We hebben het hier over het 55-inch model, wat eigenlijk beschouwd kan worden als de meest populaire grootte voor een OLED-tv. Dit model is uit 2023 en is daarom nu extra aantrekkelijk geprijsd.

Toen de OLED-tv in mei 2023 werd gelanceerd, kostte hij nog 2.099 euro. Inmiddels is de prijs gedaald en kun je hem vinden voor ongeveer 1.499 euro. Bol geeft Select-leden nu een extra korting van 150 euro, waardoor de prijs nu uitkomt op 1.349 euro.

Populaire LG OLED-tv nu 150 euro goedkoper bij Bol
(Afbeelding: LG)

Voor dat bedrag krijg je bij Bol een fantastische 4K OLED-tv. Het mooie aan OLED is dat zwart ook echt zwart is. Dat komt doordat elke pixel zelf verlichtend is, waardoor je een nog beter contrast ziet.

Een nadeel van OLED is dat het beeld vaak niet zo helder is als bij QLED. Toch worden OLED-tv’s hier steeds beter in, zoals ook deze van LG. De C3 beschikt over Light Boosting Algorithm en Light Control Architecture die zorgen voor heldere kleuren.

Ook ideaal voor gamers

Tegenwoordig is de chip in een smart-tv steeds belangrijker. Ook dat draagt bij aan een aanzienlijke verbetering van het beeld. Denk bijvoorbeeld aan het upscalen van Full HD naar 4K, waardoor je een nog beter en vloeiender beeld krijgt. In deze LG-OLED-tv bij Bol zit de Alpha 9 Gen 6 van LG die zorgt voor een beter beeld.

Maar de LG C3 OLED-tv van Bol is ook ideaal voor gamers. Naast de speciale game-modus is er ook AMD FreeSync Premium en VRR-ondersteuning. Met de HDMI 2.1-poorten kan je console beelden met 120 FPS naar de televisie sturen.

Kortom, de LG OLED C3 bij Bol is een echte allrounder en zowel voor gamers als film- en serieliefhebbers een ideaal toestel om je vrije tijd mee door te brengen.

Pas op: je LG smart-tv is een makkelijk doelwit voor hackers

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen