OLED for the win: 3 epische televisies in de aanbieding bij Bol

Deals Jeroen Kraak 31 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Jouw vrienden van WANT speuren dagelijks naar de mooiste aanbiedingen op het internet. Vandaag zetten we drie OLED-tv’s van Samsung, LG en Sony bij Bol.com op een rij met flinke korting.

Het is Bol.com Zevendaagse. Tijdens deze week geeft de webwinkel korting op flink wat producten. Vandaag zetten wij vijf OLED-tv’s op een rij waar je nu grote korting op krijgt.

3 OLED-tv’s met korting op Bol.com

Het aanschaffen van een OLED-tv is een behoorlijk dure grap. Je doet er dus goed aan om te wachten op een fijne actie. Die is er deze week bij Bol.com. Hier komen onze 5 keuzes voor een goede televisie waarop je flinke korting krijgt.

#1 LG CS – 55 inch bij Bol.com

LG is een van de populairste televisiemerken en dat is volledig terecht. Het Koreaanse merk maakt prachtige OLED-tv’s voor een scherpe prijs. De CS is daarvan het perfecte voorbeeld.

In deze OLED-tv it de slimme a9 Gen 5 AI-processor, waardoor het mensen op beeld detecteert en meteen verbetert in kwaliteit. Daarnaast krijg je ook nog eens een beter diepteveld voor realistische beelden. Je scoort de televisie nu met 80 euro korting voor 969 euro bij Bol.com.

LG CS OLED
Prachtig beeld. (Afbeelding: LG)

#2 Sony Bravia XR – 55 inch

Een ander befaamd televisiemerk is natuurlijk Sony. Het staat al jarenlang met de Bravia-modellen hoog in de OLED-lijstjes. De XR combineert prachtig beeld met heldere geluiden.

Hierdoor heb je een realistische weergave van kleuren. Als je een PlayStation 5 hebt, is de televisie ook meteen je beste vriend. Hij heeft voor de console een aantal exclusieve functies waardoor je games nog soepeler draaien. normaal betaal je voor deze OLED-tv 1.499 euro, maar nu heb je ‘m bij Bol.com voor 1.199 euro.

Sony Bravia XR - 55 inch
Deze tv past prima in het interieur. (Afbeelding: Sony)

#3 Samsung Quantum Dot OLED-tv – 55 inch

Deze televisie van Samsung heeft het beste van twee werelden. Het heeft zowel Quantum Dot als OLED. Die laatste staat bekend om de zwarte en donkere kleuren. Quantum Dot is dan weer goed voor een flink hogere helderheid, iets wat je normaal zou moeten missen.

Normaal zijn televisies met beide functies vrij prijzig, maar nu profiteer je van een goede korting. Deze Samsung OLED kost bij concurrenten 1.499 of 1.599 euro. Bij Bol.com heb je ‘m deze week voor 1.255 euro.

3 OLED-televisies waar Bol.com nu bizarre korting op geeft
Quantum Dot en OLED in een. (Afbeelding: Samsung)

Samsung Galaxy A54 en A34: veel smartphone voor minder dan €400 en €500

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen