Lidl doet meesterlijke zet met korting op koffiezetapparaat van je dromen

Deals Mark Hofman 4 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Koffie is het heilige water van ons moderne bestaan. Het is de vloeibare stof die door onze aderen giert, de krachtbon van de motor en onze redding na een slechte nacht slaap. Wat dat betreft heeft Lidl, met dit meesterlijke koffiezetapparaat, een fantastische aanbieding voor je.

Iedere week houden we alle aanbiedingen van winkels als Lidl, Action, Aldi en Kruidvat strak in de gaten. De winkels komen bijvoorbeeld met goed gereedschap, een ideaal cadeau voor Harry Potter-fans en heel veel meer toffe gadgets. Vandaag is het tijd om te genieten van een apparaat dat je de Starbucks zal doen vergeten.

Lidl stunt met koffiezetapparaat Krups

Het betreffende apparaat is buitengewoon populair, zelfs zo populair dat ie op het moment van schrijven tijdelijk niet verkrijgbaar is. Geen zorgen, want aangezien het binnen 48 uur weer beschikbaar is, kun je je nu alvast rustig inlezen om later deze week toe te slaan.

De volautomatische espressomachine van Krups is echt de moeite waard. Dit indrukwekkende apparaat kost normaal gesproken 449,99 euro en is een must-have voor echte koffieliefhebbers. Het is niet echt bedoeld voor Starbucks-fans.

De combinatie van eenvoudige bediening en gemakkelijke koffiebereiding zorgt ervoor dat de Krups-koffiemachine je in no-time een kwaliteitsbakkie geeft waar je ‘u’ tegen zegt. Of je nu een bakkie van 20 ml of 180 ml wilt, het maakt niet uit.

Dankzij de metalen zetgroep, die je alleen bij Krups kunt kopen, heeft de koffiemachine een lange levensduur en wordt de kwaliteit van de koffie goed bewaakt, omdat het poeder niet in aanraking komt met kunststof.

Lidl tovert koffiezetapparaat van je dromen om tot meesterlijke deal
(Afbeelding: Lidl)

Voor relatief prikkie in huis

Lidl begint de week goed door de Krups-koffiemachine in de aanbieding te doen. Iedereen die altijd al eens een echt goede kop koffie thuis wilde zetten, kan dat nu doen voor een relatief lage prijs.

Dus, normaal gesproken kost dit model je 449,99 euro, maar Lidl biedt momenteel een korting van 33 procent aan, waardoor je slechts 299 euro betaalt.

Je moet dan echter wel genoegen nemen met de rode variant, aangezien de grijze online is uitverkocht en niet meer voorradig lijkt te worden.

Drie handige hacks om je Google-accounts aan elkaar te koppelen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen