Lidl duwt bluetoothspeaker in een plafondlamp en het kost geen drol

Deals Mark Hofman 26 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Lidl heeft deze week, met de Home LED-plafondlamp, een heerlijke Bluetoothspeaker in de aanbieding. Dat klinkt misschien een beetje vreemd en grappig genoeg is dat het ook.

Livarno heeft het slim bekeken. Steeds meer mensen voorzien hun huis van (slimme) Bluetoothspeakers om hun Spotify- of Apple Music-pareltjes te beluisteren. Tja, en toevallig heeft ook iedereen licht nodig.

Komt prima uit dat Livarno via Lidl nu dus een LED-plafondlamp met Bluetooth-speaker verkoopt. Het beste van beide werelden en het kost je, op z’n zachtst gezegd, geen cent.

Lidl verkoopt plafondlamp met Bluetooth-speaker

Hier zit je dan, met je plafondlamp. Licht op je gezicht, Bob Marley uit de speakers. De kwaliteit van zowel de verlichting als de Bluetooth-speaker is niet echt indrukwekkend te noemen, maar je lacht je toch kapot. Voor het bedrag van 14,99 euro mag je namelijk niet echt klagen, toch?

Lidl verkoopt deze plafondlamp al enige tijd voor 24,99 euro, maar smijt er deze week dus 40 procent tegenaan. Daardoor lap je als consument nog maar 14,99 euro, wat echt een koopje is voor een dergelijk product. Het is in ieder geval de moeite waard om de hippe Bluetooth-speaker een kans te geven.

Lidl duwt bluetoothspeaker in plafondlamp en het kost geen drol
(Afbeelding: Lidl)

Het licht is dimbaar met twee verschillende standen, zowel in wit als in kleur, en geeft verbindingsvrij warmwit licht. Wil je wel liever kleuren, weet dan dat er zeven standaard ingestelde opties voor je klaarstaan. Allemaal in te stellen en te bedienen door middel van de meegeleverde afstandsbediening.

Op gebied van de Bluetooth-speaker is het goed om te weten dat versie 5 van de verbinding wordt ondersteund, waardoor het te verbinden is met smartphones.

De beste deals check je bij WANT

Is het gek dat we bij de Lidl zoeken voor gadgets? Wat ons betreft niet. De reden is namelijk dat de supermarktketen op dit gebied bijzonder interessante dingen te bieden heeft voor niet al te veel geld.

Wat dat betreft staat Lidl niet op zichzelf, want ook Aldi, Action en Kruidvat weten doorgaans lekker te stunten. Wij houden het in ieder geval in de gaten voor je en delen de meest toffe en recente deals op deze pagina.

@wantnl

iPhone 15 is stiekem een krachtige powerbank ⚡️#iphonetipsandtricks #iphone #iphonetips #apple #appletips #applehacks #iphone15 #iphone15plus #iphone15pro #iphone15promax #ios #smartphone #techtips #technieuws

♬ Stay The Night (NCS) – Oski

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen