Lidl smijt de prijs van deze elektrische fiets omlaag

Deals Jeroen Kraak 11 jul 2024
Leestijd: 2 minuten

Geen zin om te veel te betalen voor een elektrische fiets? Lidl geeft 38 procent korting op een van hun populaire modellen.

Lidl is de plaats voor je banaantjes, brood en chocola, maar het is ook een interessante plaats om eens rond te neuzen voor een nieuwe elektrische fiets. Online dan weliswaar, want je kunt ‘m alleen op de website van de winkel vinden.

De elektrische fiets in kwestie bij Lidl is de Zündapp E-bike trekking Z80S. En zoals de naam al doet vermoeden, is het de ideale e-bike om heerlijke lange tochten te maken.

Lidl geeft een flinke korting op deze elektrische fiets

Wellicht denk je dat een elektrische fiets die geschikt is voor trekking een enorm prijskaartje heeft, maar Lidl laat zien dat het anders kan. Deze e-bike heeft 21 versnellingen en een comfortabele zithouding. Zo kom je het weekend prima door.

De elektrische fiets is uitgerust met een Ananda-achterwielmotor, die een vermogen heeft van 250 W en 40 Nm koppel. Hiermee biedt het ondersteuning tot 25 kilometer per uur. Je kunt kiezen uit drie verschillende ondersteuningsniveaus.

Lidl smijt de prijs van deze elektrische fiets omlaag
(Afbeelding: Lidl)

Naast de motor is het belangrijkste onderdeel van een elektrische fiets uiteraard de accu. Deze heeft een capaciteit van 374 Wh. Afhankelijk van het ondersteuningsniveau en de weersomstandigheden ligt de actieradius tussen de 30 en 115 kilometer.

Maar ook aan andere onderdelen is gedacht door Lidl. Zo is deze elektrische fiets voorzien van V-brakes die weinig onderhoud nodig hebben. De banden hebben weinig rolweerstand, maar voldoende grip. Zo kom je met nog minder energie vooruit en hoef je niet zo snel bang te zijn dat je wegglijdt in de regen.

Zo veel betaal je

Wat wij het tofste vinden, zijn de felgroene strepen. Die kleur doet ons denken aan een geweldig logo van een heel mooie tech-site.

Waarschijnlijk borrelt er nu een vraag nog op in je hoofd: hoeveel kost die elektrische fiets nou? Lidl hanteert een adviesprijs van 1.799 euro, maar je hebt ‘m nu voor 1.099 euro. Lekkerder kun je het weekend dus niet infietsen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen