Lidl geeft honderden euro’s korting op 55-inch 4K smart-tv

Deals Jeroen Kraak 25 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Als je op zoek bent naar een nieuwe smart-tv is Lidl deze week wellicht het juiste adres. Daar scoor je een 4K smart-tv met flinke korting.

Een smart-tv kan een flinke investering zijn en vooral als je een groter exemplaar wil. De prijzen kunnen oplopen tot ver in de honderden euro’s.

Gelukkig heeft Lidl een goedkoper alternatief. Daar scoor je nu een 55-inch 4K smart-tv met HDR met flinke korting.

Dit is de 4K smart-tv van Lidl die je nu goedkoper scoort

Leuk die begrippen, maar die vragen misschien wat uitleg. Een 4K-televisie heeft een resolutie van 3840 bij 2160 pixels. Meer pixels zorgen voor een scherp beeld. Dit aantal is dan ook ideaal voor een 55-inch tv. 8K zou bijvoorbeeld helemaal niet te zien op een exemplaar van deze grootte.

De HDR staat voor High Dynamic Range. Dat betekent dat je de ideale helderheid en lichtsterkte hebt op je televisie. Zo zien beelden er nog levensechter uit. De Micro Dimming Engine zorgt dan juist weer voor een betere contrastregeling, waardoor bepaalde delen van het beeld verduisterd kunnen worden.

Lidl geeft flinke korting op deze 55-inch 4K smart-tv
(Afbeelding: Lidl)

Grundig heeft bij deze televisie voor Lidl Magic Fidelity ingebouwd. Dit is een speciaal algoritme om het geluid te verbeteren dat moet zorgen voor een goede klank. Door de speciale opstelling van de luidsprekers is zelfs bij een laag volume alles goed te horen.

Aan de achterkant van deze televisie is ruimte voor 3 HDMI 2.0 poorten. Zo sluit je makkelijk je tv-ontvanger en bijvoorbeeld twee consoles aan. Daarnaast zijn er ook nog 2 USB-poorten aanwezig en een speciale hoofdtelefoon-aansluiting.

Ideaal voor je favoriete Netflix- en Disney+-series

Het fijne aan deze smart-tv is dat Android TV is ingebouwd. Je hebt dus geen speciale Chromecast nodig. Door Android TV kan je je favoriete streamingdiensten en apps zoals Netflix, Amazon Prime Video en HBO Max simpel vanaf je televisie gebruiken.

Maar misschien wel het fijnste aan deze smart-tv van Lidl is de prijs. Je scoort dit exemplaar met 42 procent korting. Dat betekent dat je nu 399 euro betaalt in plaats van 689 euro.

Na Samsung stoot ook projector LG je smart-tv van de troon

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen