Lidl stunt deze week met deze 5 topgadgets met flinke korting

Deals Jeroen Kraak 24 jul 2023
Leestijd: 3 minuten

Elke week houden jouw vrienden van WANT het internet en de folders in de gaten op zoek naar de beste aanbiedingen. Deze vijf topgadgets zijn deze week met korting te krijgen bij Lidl.

Lidl ken je natuurlijk vooral als supermarkt waar je voordelig je dagelijkse boodschappen doet. De winkel is echter ook het ideale startpunt om goedkoop prachtige gadgets te scoren. Deze vijf producten scoor je in week 30 met een flinke korting.

De 5 ideale aanbiedingen uit de Lidl-folder

Ben je benieuwd welke gadgets flink goedkoper zijn? Hier komen ze.

#1 Scheerapparaat

Scheer je nu naar Lidl. De supermarkt heeft deze week een scheerapparaat in de aanbieding van Braun. Deze series 5 maakt scheren gemakkelijker met drie flexibele mesjes die zich aanpassen aan de contouren van je gezicht.

Bij dit scheerapparaat krijg je ook nog een reinigingssysteem zodat je apparaat automatisch wordt schoongemaakt. Normaal kost deze set je 229,99 euro, maar deze week is die extra voordelig bij Lidl. Hierdoor betaal je nog maar 79,99 euro.

Scheerapparaat Braun Lidl
De set die goedkoper is. (Afbeelding: Lidl)

#2 Insteekzaag in de aanbieding

Soms wil je niet alleen je haren een kopje kleiner maken, maar ook een houten plank. Ook daar heeft Lidl een oplossing voor. Deze insteekzaag met een geleiderail heeft een vermogen van 1200 W. Daarmee is deze krachtpatser ideaal voor nauwkeurige zaagsneden in hout, kunststof of lichte bouwmaterialen zoals gipsplaat.

Tegen de wand werken is mogelijk tot 15 mm, waardoor die ideaal is voor schaduw en expansievoegen. In plaats van 119 euro betaal je deze week nog maar 79,99 euro bij Lidl.

Insteekzaag Lidl
Lidl zaagt de prijs door midden. (Afbeelding: Lidl)

#3 Heteluchtpistool bij Lidl

Deze week is er nog meer goed nieuws voor klussers bij Lidl. Ook als je van plan bent om de aankomende weken je huis te schilderen, heeft de supermarkt een ideaal gadget in de aanbieding. Met dit heteluchtpistool verwijder je heel makkelijk oude verf.

Dit apparaat heeft twee temperatuur- en ventilatorstanden voor verwijderen, vervormen of verwarmen. Ben je van plan om na het klussen bij te komen met een barbecue? Dan kun je het apparaat ook nog gebruiken om die aan te steken. Voor 12,99 euro is die van jou.

Hetluchtpistool Lidl
Weg met oude verf. (Afbeelding: Lidl)

#4 Professionele keukenmachine in de aanbieding

Mislukken koekjes of die taart bij jou nog erger dan het gemiddelde baksel in de eerste week van Heel Holland Bakt? Dan moet je je nu naar Lidl haasten, want de supermarkt heeft voor jou de ideale professionele keukenmachine.

De keukenmachine helpt je met kneden, roeren en mixen en doet dat door middel van de krachtige motor van 1300 W. In totaal kun je kiezen uit tien verschillende snelheden voor perfecte resultaten. De roestvrijstalen mengkom heeft een inhoud van 6,3 liter. Nu scoor je ‘m met 50 euro korting, waardoor je nog maar 99,99 euro betaalt.

Keukenmachine
Ook te gebruiken als Blender. (Afbeelding: Lidl)

#5 Robotstofzuiger bij Lidl

Wie heeft er nu niet een hekel aan stofzuigen? Toch is het een klusje dat helaas wel moet gebeuren. Gelukkig kun je het ook voor je laten doen. Je hoeft geen dure schoonmaker in huis te halen, want een robotstofzuiger is echt genoeg.

Bij Lidl scoor je deze week een exemplaar van Vileda extra voordelig. De robotstofzuiger die in de aanbieding is, is geschikt voor alle harde vloeren en tapijten tot 1,5 centimeter poollengte. Trapsensoren herkennen en vermijden trappen en hoge treden automatisch. Je scoort ‘m nu met 32 procent korting voor 149 euro.

Robotstofzuiger Vileda
Maakt je huis zonder veel moeite weer schoon. (Afbeelding: Lidl)

Twitter wordt X, maar wat betekent deze wijziging?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen