Lidl opent aanval op Dyson met deze goedkopere stofzuiger

Deals Jeroen Kraak 22 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Als je een goede stofzuiger wilt, kan de prijs hoog oplopen. Een Dyson of Samsung Bespoke is dan ook echt niet goedkoop. Gelukkig zijn er goedkope alternatieven. Zo heeft Lidl een ideaal alternatief.

Bij WANT zoeken we elke week voor jou naar de beste aanbiedingen. Dat doen we niet alleen bij grote winkels zoals Bol of Mediamarkt, maar ook bij winkels waar je niet zo snel gadgets verwacht. Denk hierbij aan Kruidvat en Lidl. Daar zijn aanbiedingen soms nog interessanter.

Deze week vind je bij Lidl een ideaal alternatief voor Dyson. Bij de supermarkt is een stofzuiger veel voordeliger. Wij vertellen je wat je precies kunt verwachten van de aanbieding.

Lidl geeft flinke korting op dit Dyson-alternatief

Als je het over stofzuigers hebt, kom je al vrij snel bij Dyson uit. Het merk maakt geweldige stofzuigers in het topsegment. En dat is hartstikke fijn, want hoe sneller je met dit rotklusje klaar bent, des te beter. Gelukkig kan het ook echt veel goedkoper, vooral als Lidl er ook nog eens een hoge korting overheen gooit.

Deze week vind je in de Lidl-folder een stofzuiger van het merk Gründig. Deze is, net zoals je kent van Dyson, volledig draadloos. Met een volle accu kun je dan ook tot 40 minuten stofzuigen zonder dat er een draad in de weg zit. De ledlampjes op de stofzuiger geven aan hoeveel energie er nog in de accu is opgeslagen.

Lidl opent aanval op Dyson met deze goedkopere stofzuiger
Het exemplaar bij Lidl. (Afbeelding: Lidl)

Net zoals Dyson maakt ook de stofzuiger bij Lidl gebruik van cycloontechnologie. De ELA E10 filter zorgt er bovendien voor dat er echt geen stofje ontsnapt.

Nu nog goedkoper

Het fijne is dat je, net zoals bij Dyson, ook de bovenkant er simpel vanaf kunt halen. Hierdoor heb je naast een gewone stofzuiger ook nog een handstofzuiger. Zo kun je zelfs simpel bij moeilijkere plekken, zoals een vensterbank.

Lidl geeft deze week flinke korting op dit Dyson-alternatief. Normaal betaal je namelijk 229 euro voor deze stofzuiger, maar nu heb je ‘m voor 119 euro. Dat is dus 110 euro dat je bespaart.

Bizarre Dyson-koptelefoon nu ook te koop in Nederland

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen