Lidl stunt met goedkope 4K TV en vier andere awesome aanbiedingen

Deals Jeroen Kraak 23 okt 2023
Leestijd: 3 minuten

Lidl is niet alleen de winkel voor je brood of je bananen, maar gek genoeg ook voor je gadgets. Er zijn wekelijks genoeg aanbiedingen te vinden die, wat ons betreft, meer dan de moeite waard zijn. Dit zijn de vijf beste van deze week.

Het is maandag en dat betekent dat de Lidl-folder weer op je deurmat valt. Daarin zijn ook de nodige gadgets te vinden die in de aanbieding zijn.

@wantnl

WhatsApp verdwijnt van oude Samsung- en Android-smartphones 🤯 #whatsapp #apps #android #samsung #samsunggalaxy

♬ origineel geluid – WANT

5 aanbiedingen uit de Lidl-folder

Maar welke aanbiedingen uit de Lidl-folder wil je nu echt niet missen? Wij zetten de vijf beste voor je op een rij.

#1 Shiatsu voetmassage apparaat uit de Lidl-folder

Wie denkt er nu niet regelmatig: had ik op dit moment maar een Shiatsu voetmassage. Voor die mensen staat nu de ideale gadget in de Lidl-folder. De supermarkt heeft zo’n lekker apparaat in de aanbieding.

Dit apparaat uit de Lidl-folder geeft je ontspanning, regeneratie en stimuleert de doorbloeding. Ook is er een warmtefunctie voor het verlichten van spanningen. Voor deze aanbieding betaal je met een speciale kortingscode nu 34,99 euro.

Lidl-folder aanbieding voetmassage apparaat
(Afbeelding: Lidl)

#2 Dubbele inductiekookplaat

Over warmte gesproken, dat heb je natuurlijk ook nodig om goed te kunnen koken. Ook dat vind je terug in de Lidl-folder, want de supermarkt heeft een dubbele inductiekookplaat in de aanbieding. Deze is ideaal voor snel en energiebesparend koken.

Dit model uit de Lidl-folder is onderhoudsvriendelijk en heeft een speciaal glasoppervlak. Deze is geschikt voor inductie-kookgerei met een diameter van 10 tot 22 centimeter. Je haalt ‘m nu in huis voor 79,99 euro.

Inductiekookplaat
(Afbeelding: Lidl)

#3 LEGO trein in de aanbieding

Terwijl je ‘s ochtends baalt dat je NS-trein weer vertraging heeft, kun je je kinderen ook leren dat het anders kan met deze LEGO-trein. Daarnaast is het een ideaal Sinterklaas-cadeau om alvast in huis te halen. Deze aanbieding is nu te vinden in de Lidl-folder.

Deze trein bestaat uit een locomotief met tien verschillende snelheden die via Bluetooth bestuurbaar is. Daarnaast zitten er ook 2 wagons, spoor en een bouwbaar platform, sein en minifiguren bij. Voor deze Lidl-aanbieding betaal je nu 149,99 euro.

Lidl folder aanbieding LEGO-trein
(Afbeelding: Lidl)

#4 Bluetooth luidspreker

Wil je thuis of onderweg heerlijk genieten van je favoriete muziek? Deze Bluetooth-luidspreker uit de Lidl-folder helpt je daarbij. Deze ziet er niet alleen strak uit, maar het geluid is ook uitstekend. Deze heeft een vermogen van 2x 15W RMS. Zo heb je ook nog eens krachtige bass bij deze aanbieding.

Op een volle lading kun je 15 uur muziek afspelen op dit gadget uit de Lidl-folder. Bovendien is deze waterdicht volgens de IPX7-norm, en omdat de behuizing robuust is, kun je hem prima buiten gebruiken. Je hebt hem deze week voor 59,99 euro in plaats van 79,99 euro.

Bluetooth speaker Lidl-folder aanbieding 2
(Afbeelding: Lidl)

#5 Sharp 4K Ultra HD Smart TV

We eindigen deze lijst misschien wel met de beste aanbieding. Deze week scoor je bij Lidl een Smart TV van Sharp extra voordelig. Deze is 50-inch, biedt beeld in 4K en ondersteunt HDR.

Het fijne aan dit model is dat er ook een Chromecast is geïntegreerd. Hiermee kun je apps zoals Netflix, Disney+ en F1 TV Pro rechtstreeks op je televisie afspelen. In de Lidl-folder is dit model nu 370 euro goedkoper. Dat betekent dat je nog maar 489,01 euro betaalt.

Oktober na vreemde Apple Pencil toch goed voor nieuwe iMac

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen