Lidl heeft met 55% korting krankzinnige aanbieding voor 70-inch 4k smart tv

Deals Jeroen Kraak 6 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Lidl staat bekend als de supermarkt voor je dagelijkse portie groente, fruit en melk, maar deze week kun je er ook terecht voor een enorme 4K smart tv van 70-inch. In de folder staat namelijk een prachtig exemplaar in de aanbieding.

Size doesn’t matter? Zeker wel als het om een smart tv gaat. Hoewel een kleine televisie misschien beter past bij je interieur, verlangen velen stiekem naar een enorm scherm om ‘s avonds thuis van een echte bioscoopervaring te genieten. En precies daarvoor heeft Lidl de ideale aanbieding in de folder.

Lidl gooit 70-inch smart tv in de aanbieding

Lidl heeft deze week een gigantische aanbieding. Daarmee bedoelen we niet alleen de gereduceerde prijs, maar ook het formaat van het product. De supermarkt heeft een 70-inch 4K smart tv in de folder staan die goedkoper is dan de gemiddelde 50-inch televisie.

Deze 70-inch smart tv, die Lidl in de aanbieding heeft, beschikt over een 4K-resolutie. Hierdoor geniet je van een haarscherpe weergave van je favoriete films en series op platforms zoals Netflix. Dankzij Dolby Atmos word je volledig ondergedompeld in het verhaal. Bovendien zorgt microdimming ervoor dat donkere kleuren op het scherm nog beter tot hun recht komen.

Allemaal leuk en aardig, maar je bent hier voor de aanbieding. Waar je normaal gesproken 1339 euro voor de 70-inch smart tv lapt bij Lidl, hoef je op dit moment slechts 599 euro te lappen.

Dat is een korting van 55 procent.

Lidl stunt met brute 4K smart tv van 70-inch in folder aanbieding Size doesn't matter? Zeker wel als het om een smart tv gaat. Hoewel een kleine televisie misschien beter past bij je interieur, verlangen velen stiekem naar een enorm scherm om 's avonds thuis van een echte bioscoopervaring te genieten. En precies daarvoor heeft Lidl de ideale aanbieding in de folder. [kader emoji="🦾" title="WANT op WhatsApp"]We zijn sinds kort ook op WhatsApp te vinden. In ons kanaal delen we de mooiste verhalen, video's en exclusieve content die je nergens anders krijgt. Volg ons hier. [/kader] De 70-inch smart tv van Lidl in de aanbieding Lidl heeft deze week een fantastische aanbieding, en met fantastisch bedoelen we zowel de omvang als de prijs. De supermarkt heeft een 70-inch smart tv in de folder die zelfs goedkoper is dan een gemiddelde 50-inch televisie. Deze 70-inch smart tv, die Lidl in de aanbieding heeft, beschikt over een 4K-resolutie. Hierdoor geniet je van een haarscherpe weergave van je favoriete films en series op platforms zoals Netflix. Dankzij Dolby Atmos word je volledig ondergedompeld in het verhaal. Bovendien zorgt microdimming ervoor dat donkere kleuren op het scherm nog beter tot hun recht komen. Flinke korting in de folder Zoals eerder vermeld, is de 70-inch televisie uit de Lidl-folder een smart tv. Dit betekent dat je eenvoudig streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Netflix en Disney+ op het apparaat kunt installeren. Hierdoor heb je geen aparte apparaten zoals een Chromecast of Apple TV nodig om te genieten van je favoriete films en series. Sterker nog, deze smart tv heeft al een ingebouwde Chromecast, want het draait op Android TV. Bovendien kun je moeiteloos je Xbox Series X of PlayStation 5 aansluiten op deze smart tv van Lidl, die momenteel in de aanbieding is. De tv heeft namelijk drie HDMI-poorten en biedt de mogelijkheid om je soundbar aan te sluiten via de optische digitale audio-uitgang. Goed, nu we het over het indrukwekkende scherm hebben gehad, laten we het hebben over de geweldige aanbieding. Lidl biedt namelijk een korting van 55 procent. Normaal gesproken kost deze 70-inch smart tv 1.339 euro. Maar deze week kun je hem aanzienlijk goedkoper vinden in de Lidl-folder. Je betaalt nu slechts 599 euro.
(Afbeelding: Lidl)

Amazon Prime Video, Netflix en meer

Zoals eerder vermeld, is de 70-inch televisie uit de Lidl-folder een smart tv. Dit betekent dat je eenvoudig streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Netflix en Disney+ op het apparaat kunt installeren. Hierdoor heb je geen aparte apparaten zoals een Chromecast of Apple TV nodig om te genieten van je favoriete films en series. Sterker nog, deze smart tv heeft al een ingebouwde Chromecast, want het draait op Android TV.

Bovendien kun je moeiteloos je Xbox Series X of PlayStation 5 aansluiten op deze smart tv van Lidl, die momenteel in de aanbieding is. De tv heeft namelijk drie HDMI-poorten en biedt de mogelijkheid om je soundbar aan te sluiten via de optische digitale audio-uitgang.

NPO Start en Plus: zo stream je gratis en goedkoop in Nederland

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen