Lidl geeft flinke korting op dit heerlijke koffiezetapparaat

Deals Jeroen Kraak 29 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Elke week heeft Lidl heel wat gadgets in zijn folder staan. Deze week steelt een koffiezetapparaat de show bij de supermarkt.

Als je een koffiezetapparaat zoekt, kijk je waarschijnlijk rond bij Bol, Mediamarkt en Coolblue. Toch loont het ook om bij andere winkels rond te kijken. Zo heeft Lidl deze week een deal die je echt niet wilt missen.

Deze week scoor je bij de winkel een koffiezetapparaat extra voordelig. En dat is niet zomaar een. Nee, met dit exemplaar van Delonghi haal je meteen een goed merk in huis.

Het koffiezetapparaat dat je nu bij Lidl scoort

Veel mensen weten dat Lidl gadgets verkoopt, maar niet dat daar soms ook A-merken bij zitten. Met Silvercrest heeft Lidl een eigen merk waarmee het allerlei soorten producten maakt, zoals een koffiezetapparaat. Toch verkoopt het soms ook gadgets van bekende merken.

Deze week is er dus een koffiezetapparaat van Delonghi in de aanbieding. Deze heeft een handmatig cappuccinosysteem dat stoom, lucht, melk en schuim omtovert tot heerlijke cappuccino’s. Met een zetcyclus zet je meteen twee heerlijke kopjes.

(Afbeelding: Lidl)

Het fijne is dat dit koffiezetapparaat zowel gemalen koffie als bonen kan gebruiken. Zo heb je het beste van twee werelden. Bovendien heeft de koffiemolen 13 instelbare instellingen. Zo zet je precies de koffie die jij wilt.

Om precies te zijn heeft dit koffiezetapparaat bij Lidl een pompdruk van 15 bar en een waterreservoir van 1,8 liter. In de koffiekan is ruimte voor 14 kopjes koffie.

Delonghi voor minder

Ook blijft dit koffiezetapparaat in goede staat door verschillende features. Zo heeft het een verwijderbaar waterfilter, programmeerbare waterhardheid en zijn er automatische programma’s voor spoelen en ontkalken.

Je scoort dit koffiezetapparaat van Delonghi nu extra goedkoop bij Lidl. De supermarkt geeft deze week 36 procent korting. Normaal betaal je voor dit exemplaar 519 euro, maar nu heb je hem voor 329 euro. Goed, nog steeds een flinke som geld, maar een koffiemachine is helaas vrij prijzig. Toch is die deze week een stuk betaalbaarder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen