Lidl stunt met razendsnelle HP Victus gaming laptop

Deals Jeroen Kraak 27 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Lidl is de winkel voor je dagelijkse boodschappen, maar het is nu ook de plaats voor je nieuwe gaming laptop. De winkel heeft er een in de aanbieding van HP.

Je vrienden van WANT gaan wekelijks op zoek naar de beste aanbiedingen op het internet. Hierbij kijken we niet alleen bij elektronicareuzen als Mediamarkt en Coolblue, maar ook winkels waarbij je het niet zo snel verwacht, zoals Lidl.

Lidl heeft deze week namelijk een bijzondere aanbieding. Je scoort er een HP Victus gaming laptop met behoorlijk indrukwekkende specs.

Lidl heeft de ideale gaming laptop van HP

Een gaming laptop is een ideale gadget. Zo kun je gamen in goede kwaliteit, terwijl je niet een enorm bakbeest in de kamer hoeft te hebben. Met een gewicht van 2,29 kilo neem je ‘m bovendien makkelijk overal mee naartoe.

De HP Victus draait op Windows 11 en heeft een FHD IPS-scherm. Dit biedt een kijkhoek van 179 graden in een resolutie van 1,920 x 1.080 pixels. De flinterdunne schermranden zorgen ervoor dat je niet wordt afgeleid. Het scherm is ook nog eens antireflecterend, waardoor je ook gewoon goed gamet wanneer de zon schijnt.
Lidl stunt met razendsnelle HP Victus gaming laptopDe gaming laptop bij Lidl.

Het scherm heeft daarnaast een speciale DC Dimming-technologie. Hierdoor heb je minder schitteringen op je scherm.

Maar ook aan de binnenkant heeft deze laptop goede specs. De gaming laptop van HP heeft een AMD Ryzen 5000 H-serie mobiele processor. Deze heeft een maximale boostsnelheid van 4,2 GHz, 16 MB L3-Cache en 6 cores. Daarnaast 16 GB RAM. Voor de graphics is er een NVIDIA GeForce RTX 3050 aan boord.

Al je gegevens sla je op op de 512 GB M.2 SSD. Hiermee start de gaming laptop, die je koopt bij Lidl, op binnen een paar seconden. Ook snel opladen is geen probleem. Binnen 30 minuten is je accu voor 50 procent opgeladen.

Zo veel kost de computer

Wil je ‘m op andere apparaten aansluiten, zoals een monitor, dan gaat dat ook allemaal heel simpel. Er zitten verschillende SuperSpeed USB-C en USB-A poorten aan de buitenkant.

Voor deze gaming laptop hoef je niet naar de computerwinkel. Je haalt ‘m gewoon bij Lidl. Daar kost het exemplaar nu 1.699 euro.

Dit zijn de beste goedkope Android-smartphones van 2023

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen