Lidl geeft 900 euro korting op deze heerlijke elektrische fiets

Deals Jeroen Kraak 6 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Elektrische fietsen kunnen behoorlijk prijzig zien. Lidl laat zien dat het anders kan en geeft een megakorting op een heerlijk model.

Voor een goede elektrische fiets ben je vaak duizenden euro’s kwijt, denk je wellicht. Toch hoeft dat echt niet zo te zijn, want er zijn prachtige modellen die een stuk minder kosten. Dat bewijst ook Lidl.

Deze week heeft het een elektrische fiets in de aanbieding van het merk Zündapp. Eentje waarvoor je je echt niet hoeft te schamen qua uiterlijk en die ook nog eens goed presteert.

Bij Lidl kom je waarschijnlijk vooral voor je dagelijkse boodschappen, maar de supermarkt heeft ook ontzettend veel gadgets in het assortiment. Ook voor goedkope elektrische fietsen is het een goed adres.

Deze week scoor je bij de supermarkt de Zündapp E-bike TrekkingZ810 700c 28″ extra voordelig. Deze elektrische fiets is ideaal voor woon-werkverkeer en voor langere tochten in het weekend.

Lidl geeft 900 euro korting op deze heerlijke elektrische fiets
(Afbeelding: Lidl)

Deze e-bike van Lidl heeft 24 Shimano Altus-versnellingen en een 250 W achterwielnaafmotor. Je hebt daarbij de keuze uit vijf verschillende ondersteuningsniveaus waardoor je met flinke wind tegen of een heuvel voor de boeg nooit te zwaar hoeft te trappen.

In het frame zit een accu ingebouwd die je er ook weer makkelijk uithaalt om op te laden. Deze heeft een lithium-ion batterij met een capaciteit van 417 Wh. Afhankelijk van het ondersteuningsniveau dat je kiest, heb je hiermee een actieradius tussen de 30 en 125 kilometer.

Comfortabel rijden en een hoge korting

Om snel tot stilstand te komen heeft deze elektrische fiets van Lidl hydraulische schijfremmen. Het fijne aan dit soort remmen, is dat deze niet beïnvloed worden door vuil of nattigheid. Hierdoor zijn ze ook ideaal als je met deze fiets over zandpaden rijdt.

En dat kan zeker met de speciale banden van deze e-bike. Hij heeft iets dikkere banden met genoeg reliëf die zorgen voor een optimale grip. De verende voorvork zorgt er dan weer voor dat het comfortabele ritje blijft.

Zoals gezegd geeft Lidl 900 euro korting op deze elektrische fiets. Dit model heeft een adviesprijs van 2.399 euro, maar kost nu 1.499 euro. Hierbij heb je zowel de keuze voor een dames- als herenmodel.

Zo neem je een elektrische fiets legaal het vliegtuig in

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen