Wanneer iedere langverwachte Marvel-film en serie uit Phase 5 verschijnt

Films & Series Sam Dille 1 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Marvel brengt in een moordtempo nieuwe films uit. Maar bij Phase 5 heeft een aantal producties een flinke vertraging opgelopen. Gelukkig is het wachten bijna voorbij en kunnen we binnenkort genieten van nieuwe superheldenfilms en -series.

Het bijhouden van alle releasedata van toekomstige Marvel-films en -series, is bijna onmogelijk. Door de coronapandemie en de stakingen in Hollywood zijn de releasedata steeds veranderd. Hierdoor is de hele Multiverse Saga met minstens een jaar uitgesteld. Hopelijk zijn de films het wachten waard.

Dit zijn alle bekende releasedata van elke film van Marvel Phase 5

Hieronder hebben we een lijst gemaakt van elke releasedatum die officieel is bevestigd door Marvel. Er zijn ook een paar titels die nog geen officiële releasedatum hebben. We zullen je het laten weten zodra er meer bekend is.

#1 What If…? seizoen 2 | 22 december 2023

The Watcher (Jeffrey Wright) keert terug om ons mee te nemen op een nieuwe tour door de multiverse. We zullen opnieuw genieten van bekende helden en schurken in hun alternatieve bestaan. Net als in het eerste seizoen zullen er negen afleveringen zijn in seizoen twee van de Marvel-serie.

#2 Echo | 10 januari 2024

Na de gebeurtenissen van Hawkeye is voormalig Tracksuit Maffia-baas Maya Lopez (Alaqua Cox) op de vlucht voor het criminele imperium van Kingpin (Vincent D’Onofrio). Maar ze kan niet voor altijd blijven rennen. Op een gegeven moment moet ze haar verleden onder ogen zien.

#3 Deadpool 3 | 26 juli 2024

Deadpool (Ryan Reynolds) voegt zich eindelijk bij de MCU. Marvel laat weinig los over het plot van Deadpool 3. Maar we weten wel dat Deadpool zal samenwerken met Wolverine (Hugh Jackman).

5 films waar je door stakend Hollywood voorlopig naar kunt fluiten
Reynolds en Jackman (Afbeelding: Marvel Studios)

#4 Captain America: Brave New World | 14 februari 2025

Nu Steve Rogers (Chris Evans) officieel met pensioen is, pakt Sam Wilson (Anthony Mackie) het schild op als de nieuwe Captain America. Tim Blake Nelson zal na The Incredible Hulk weer te zien zijn als Samuel Sterns, beter bekend als The Leader.

Captain America: a brave new world
Anthony Mackie deelde deze foto van achter de schermen op Instagram. (Afbeelding: Instagram)

Wat moeten Marvel-fans in de tussentijd doen?

Marvel scoort tegenwoordig niet alleen op het witte doek, maar ook op de speelgoedafdeling. LEGO heeft een speciale set gemaakt, waarin je de Avengers Tower kunt namaken. In de toren kun je flink wat details uit de film tegenkomen. Zo zit het appartement van Tony Stark erin, zien we het gevecht tussen twee Captain Americas en heeft zelfs Kevin Feige een plekje weten te bemachtigen.

Ook vind je in deze set onder andere Iron Man’s assistent-robot Dum-E en een pak van de superheld die Tony Stark probeert te rijden. Ben je benieuwd naar de set? We vertellen je er alles over in onderstaand artikel.

LEGO dropt de meest leipe (en dure) Marvel-set die we tot nu toe zagen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen