De 58-inch 4K smart-tv die flink goedkoper is bij MediaMarkt

Deals Jeroen Kraak 17 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Deze week scoor je een flinke smart-tv bij MediaMarkt met een lekkere korting. Je betaalt 100 euro minder voor een 58-inch model.

Een smart-tv is een flinke investering. Vooral als je er eentje wil van een groter formaat en een goede beeldkwaliteit, kan je veel geld kwijt zijn. Het is dan ook erg fijn als er een aanbieding is.

Daarvoor kun je deze week terecht bij MediaMarkt. De winkel heeft een smart-tv van TCL in de aanbieding. Het is een prima televisie voor in je huiskamer.

De TCL smart-tv die goedkoper is bij MediaMarkt

Een smart-tv kan je net zo duur maken als je wil. Wil je de nieuwste opties en OLED, dan ben je al ver boven de 1.000 euro kwijt. Toch zijn er ook al modellen die een flink stuk goedkoper zijn en waarop het geen schande is om je favoriete film en serie te kijken. MediaMarkt heeft nu een ideale in de aanbieding.

Om precies te zijn is het de TCL 58P635. Dit is een 58-inch smart-tv die een 4K resolutie heeft. Tevens ondersteunt hij HDR 10 voor goede kleuren. Daarnaast valt ook het strakke design op met de dunne schermranden. Het is zeker geen schande om deze in je huiskamer te hebben staan.

De 58-inch 4K smart-tv die flink goedkoper is bij MediaMarkt
(Afbeelding: Mediamarkt)

Zoals gezegd is dit model bij MediaMarkt een smart-tv, wat betekent dat het toestel in dit geval op Google TV draait. Hiermee installeer je heel makkelijk alle apps die je maar nodig hebt, of het nu Netflix, Disney+ of YouTube is.

Zo veel betaal je nu

Op deze smart-tv sluit je ook heel gemakkelijk je soundbar of console aan. Hij heeft een HDMI Arc en een optische aansluiting. Daarnaast zijn er ook HDMI 2.1-poorten voor je Xbox Series X of PlayStation 5.

Zoals gezegd is deze smart-tv van TCL nu goedkoper. In plaats van 499 euro betaal je nu 399 euro bij MediaMarkt.

Deze espressomachine kost je nu minder dan 80 euro bij Lidl

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen